• Dnevni horoskop za ponedeljak 19. septembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Danas samo polako i bez nervoze. Lako ćete upadato u konflikte i svađe. Sve će vas nervirati i teško ćete moći da se suzdržite. Jednostavno, nije vam energija naklonjena o bićete baš nervozni. Samo bez naglih odluka i reči i nađite neki vaš način da se u trenutku smirite.

    Bik (20.04-20.05)

    Neka prepirka koja se skoro desila vam i dalje obitava u glavi. Mnogo razmisljate o njoj i ona cini da budete veoma nesigurni u sebe i da se stalno nešto preispitujete. Pokušajte da se sklonite iz trenutne situaciju i pogledajte isti problem iz drugog ugla. Videćete da nema razloga da toliko brinete i da sebi stvarate nepotrebni strah.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Obratite pažnju na vaše prijatelje. Možda usles vaše a i njihove nervoze kažete nešto što će vremenom imati velike posledice. Nemojte lako upadati u prepirke i pokušajte da držite vaše emocije van domašaja razgovora sa njima.

    Rak (21.06-22.07)

    Čeka vas dosta brz dan poslu. Mnogo toga novog i iznenadnog. Kratki vremenski rokovi će učiniti da svi u kancelariji upadnu u neku vrstu jurnjave i nravoze. Ne dajte se tako lako i nemojte dozvoliti da trenutna situacija utiče na vas i vaše raspoloženje. Ne smete kloniti duhom ni u jednom momentu.

    Lav ( 23.07-22.08)

    Iznenada ste se našli u situaciji u kojoj nista baš dobro odreagovali. Sve okolnosti su vas kočile da steknete pravu sliku i zbog toga ste veoma neraspoloženi. Lično smatrate da osoba koja vas je stabila u tu situaciju nije dobro procenila i ne zna šta hoće od svog života. Morate samo shvatiti da svi mi sami gradimo svoju sudbinu i da ne treba uvek da se mešate u tuđe odluke.

    Devica (23.08-22.09)

    Prolazite kroz ozbiljne transformacije. Treba da menjate svoj život iz korena, a vi niste sigurni da li ste sposobni za tako nešto. Mnogo vas je strah i osećate se kao da nemate koga da pitate za savet. Morate shvatiti da odluke donosite sami i da vi sa punom odgovornošću treba da stanete iz njih.

    Vaga (23.09-22.10)

    Polako je počela vaša godina. Osećate se bolje i vrata vam se otvaraju. Sve više ljudo upoznajete i tako povećavate krug poznanika koji će vam možda jedan dan pomoći. Jedino oko čega se brinete su partnerski odnosi jer vam tu baš i ne cvetaju ruže. Dosta nerazumevanja i različitosti koje treba da izbalansirate. Samo nemojte odustajati. Trudite se.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Ukoliko ste broker ili radite u ekonomiji ili sa novcem na bilo koji način, danas vas očekuje ozbiljan i uspešan dan. Iznenadni prilivi novca, završavanje nekih poslova koji se već duže vreme vuku po stolu i vi ćete biti dosta aktivni i zadovoljni. Držite se svoje kancelarije i rada i nemojte samo upadati u konflikte sa kolegama. To može da vas koči.

    Strelac (22.11-21.12)

    Hmmm, ljubav je u vazduhu. Danas vas možda iznenadi neki poziv osobe koja vam se mnogo dopada. Osoba na koju već duže vreme mislite i za koju želite da vam mnogo znači. Dugo ste razmišljali o njoj i prizvali je. Sada razmišljajte o svojim narednim koracima. Pazite šta želite, možda vam se i ostvari.

    Jarac (22.12-20.01)

    Ukoliko imate privatan biznis, očekujte lep i uapešan dan. Vi ste veoma spokojni i tačno znate kuda sve to vodi i šta očekujete da dobijete od uloženog. A za one koji nemaju, a žele da uđu u privatan biznis, ne bi bilo loše da polako počnu o tome da razmišljaju i da se manje boje.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Nemojte danas celi dan provesti na telefonu sa prijateljima. Imate mnogo posla i zaista vam ne treba da na taj način gubite vreme. Okrenite se svok poslu i privedite ga kraju jer vas već neko vreme podsećaju na to, a vi vešto eskivirate odgovornost. Malo više rada i usredsređenosti i bolje ćete se osećati.

     Ribe (20.02-20.03)

    Vi očekujete neku isplatu od posla koji ste oslično završili. Velike su vam šanse da napokon i dovijete zasluženi novac. Ovo vam može biti i jedan korak iše na lestvici vaše karijete. Odlično ste se pokazali i nagrada vas neće zaobići. Samo tako nastavite da se penjete po tim lestvicama jer vi to možete. 

    Autor: Plumun

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija