Horoskop 013info
Zabava

Dnevni horoskop za subotu, 8. oktobar

Izvor: 
Plumun Sub, 08/10/2016 - 10:51

Horoskop Ovan
ovan.jpg
Ovan (21.3-19.04)

Dosta vas preispitivanja u vezi sa vašom karijerom i brakom očekuje. Nekako, kao da to nije to. Kao da to nije život koji ste hteli. Za partnera se pitate, koliko je zaista za vas i koliko vas razume, a što se karijere tiče, da li je to baš ono što ste želeli. Svakakve su akcije predhodile ovome i sada razmišljate koje korake da preduzmete.

bik.jpg
Bik (20.04-20.05)

Želje su vam velike, ambicije još veće. Mislite da imate mnogo snage da gurate sami stvari napred. Veoma ste pozitivno okrenuti prema svima i svemu, a sa druge strane osećate neku težinu da možda baš i neće biti tako kako mislite. Treba biti pozitivan, ali je mala doza realnosti uvek preko potrebna. Sačuvajte tu svoju dozu i nastavite sa pozitivnošću.

blizanci.jpg
Blizanci (21.05-20.06)

Voleli biste da nađete tu neku osobu osobu za vas i da se malo skrasite. Umorili ste se od traganja i od stalnog ulaganja energije i nade da će nešto biti. Dosta ste pozitivni, što se ovog perioda tiče, takvi i ostanite. Imate razloga za to i nemojte se zatvarati i kloniti duhom ni u jednom momentu.

rak.jpg
Rak (21.06-22.07)

Ukoliko se bavite privatnim biznisom ili planirate da počnete obratite pažnju malo u narednom vremenu. Mnogo ste rešili da uložite, ali to neće odmah biti prihvaćeno kod željene publike, pa mogu da vam se dese neki gubici. Ništa nije toliko drastično, ali može doneti do opadanja vaše želje za daljim radom, što ne smete da dozvolite da se desi. Padovi su tu da bi doveli do uspona

lav.jpg
Lav ( 23.07-22.08)

Komunikacija vam baš i nije jača strana u poslednje vreme. Nemate strpljenja i vremena da saslušate suprotnu stranu i stalno imate potrebu da dokazujete da ste u pravu. Mnogo vam radi Ego i to vas dovodi u situaciju da se nervirate bezveze i sami sebi stvarate naprijatne situacije. Svi imaju prava da se ponašaju kako žele i vi to morate prihvatiti. Niste vi ti koji treba da ih učite i podučavate.

devica.jpg
Devica (23.08-22.09)

Neki vas veliki troškovi očekuju koji će vam ozbiljno uticati na kućni budžet. Dosta ste i slabi prema svojoj deci i stalno popuštate i kupujete im bez bilo kakve kontrole. Ukoliko nemate decu, onda ste sebi dopustili previše i trošite pare na uživanja. Slažem se da je to potrebno i nekad čak i neophodno, ali ne sme da utiče na kućni budžet. Razmislite o tome

vaga.jpg
Vaga (23.09-22.10)

Velike reči, koje malo ljudi razume. Velike želje i snovi, koje ne znate kako da ostvarite. I veliki sukobi zbog svega toga. Pred vama je period kada ćete morati da branite sve ono u šta verujete i da ne odustajete od svojih snova ni sekund. Svi će tražiti način da vam dokažu da niste u pravu, a vama je samo jedna rečenica iz srca dovoljna da dokažete sebi, a ne njima da ste na pravom putu.

skorpija.jpg
Škorpion (23.10-21.11)

Osećate se bolje i pokrenutli ste se. Željni ste novih iskustava i rešeni ste da više provodite vreme u društvu. Da se više ne zatvarate. Samo, ponekad se rešenost ne poklapa sa trenutnom situacijom. Uz svoju želju i volju, stalno vam se nameću situacije u kojima treba da budete stpljivi i da usporite u svojoj želji ka svemu novom što vas čeka. Postoji razlog za to i samo ga osvestite i prihvatite

strelac.jpg
Strelac (22.11-21.12)

Bez obzira na sve kroz šta prolazite dok je Saturn u vašem znaku, vi se odlično držite. Ne odustajete ni od čega. Tražite novi posao, izlazite, družite se. Ne dozvoljavate ni u jednom momentu da klonete duhom. Izbegavajte trenutno velika okupljanja ili neke organizacije jer vam neće prijati i nikako ne pozajmljujte novce prijateljima. Uskoro će vama trebati, a oni neće moći da vrate.

jarac.jpg
Jarac (22.12-20.01)

Svašta vam se dešava u poslednje vreme i to mnogo utiče na vašu karijeru. Zbog ličnog stanja, nekada znate da odreagujete kako ne treba i da planete u tili čas, što baš i nije dobro. Znate da nekada umete da preterate, ali to u trenutku bude jače od vas. Komunikacija vam je opala, razumevanje takođe. Ne možete ljude prisiliti da vas slušaju. Morate naći način da im priđete, jer ćete jedino tako dobiti ono što želite.

vodolija.jpg
Vodolija (21.01-19.02)

Ni putovanja, ni izlasci, ni kupovina, ni forsirana druženja, neće uspeti da učine da se bolje osećate. Sve ste okrenuli na spoljašnje stvari i to ne može prosto da donese dobro. Zaboravili ste na lepotu unutrašnjosti i njome se ne bavite. Kada ste poslednji put uradili nešto lepo za nekoga, a da niste očekivali ništa za uzvrat? Verovatno, ne skoro. Te sitnice, koliko god vam zvučale čudno, su one koje će učiniti da se bolje iznutra osećate. Razmislite o tome.

ribe.jpg

Ribe (20.02-20.03)

I dalje ste veoma kocentrisani na projekte i veći vam deo dana oduzme, makar i samo razmišaljenje o tome. Uvideli ste neke probleme sa vašim saradnicima i sada pokušavate  da nađete rešenje kako projekat ne bi trpeo. Sve vam je jasno, jer vidite dublje i bolje od drugih i sada samo iskoristite vašu riblju intuiciju i sigurna sam da ćete naći rešenje u rekordnom roku.

Autor: Plumun


MarketingNajnovije vesti