• Dnevni horoskop za utorak 6. septembar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ovan (21.3-19.04)

    Možda vam se danas desi da upoznate potpuno misterioznu osoba koja će vam se dopasti na prvi pogled i koja će u vama probuditi nešto sasvim drugačije. Možda se ponesete onako kako nikad niste očekivali da se možete poneti. Čudna je vibracija u vazduhu i sve je moguće.

    Bik (20.04-20.05)

    Ukoli ste u vezi ili braku danas vam se mogu desiti svađe zbog ljubomore. Partner je veoma ljubomoran i stalno ima neke zmerke na vaše ponašanje. Prosto nećete moći da ćutite i doći će do svađe. Ljubomora je veoma opasna i pokazuje jednu dozu nesigurnosti. Tamo gde se nađe, obično razara ukoliko se na vreme ne leči. Pomozite partneru, ali ne dozvolite manipuaciju.

    Blizanci (21.05-20.06)

    Govorkanja su na poslu. Govorkanja koja neće ići vama u prilog. Imate kolege koje su malo zavidne na vašem radu i sada pokušavaju da naruše vaš ugled. Obratite pažnju šta kome pričate i kako se prema njima postavljate. Iza širokih osmeha se mogu kriti najstrašnije misli. Ne zaboravite to. 

    Rak (21.06-22.07)

    Osećate se veoma ranjivo danas. Dosta ste nesigurni u sebe. Preispitujete se koliko ste srećni i koliko ste na pravom putu. Usput, imate osećaj da draga osoba krije nešto od vas što još više produbljuje priču o nesigurnosti i strahu. Pokušajte da se nekako izidgnete iznad i kažete sebi da ste vi ti koji stvarate svoju realnost i da ako vi odlučite da ćete se dobro osećati, da samo tako i možete da se osećate. Verujte i ne odustajte. 

    Lav (23.07-22.08)

    Obratite pažnju na stanje u vašoj porodici. Mogući su nesporazumi i svađe. Mesec je danas u Škorpionu i čini da se ljudi osećaju dosta nesigurno, tako da ukoliko ima nešto skriveno među vašim najdražima, postoji mogućnost da izađe na površinu. Pokušajte da im pomognete i ne dozvolite da budete uvučeni u taj snažni vir.

    Devica (23.08-22.09)

    Bez obzir na vašu smirenost i organizovanost, Mesec u Škorpionu može da utiče i na vas. Obratite pažnju šta pričate jer ćete pod uticajem emocija možda reći nešto što ne treba. Nemojte koristiti sarkazam i ironiju jer će vam se obiti o glavu. Što manje svađe i što više racoinalizacije izgovorenog.

    Vaga (23.09-22.10)

    Danas vas očekuju iznenadni troškovi. Potpuno neplanirani i nagli. Neki dugovi će doći na naplatu, neki na koje ste zaboravili i za koje ste mislili da će proći bez problema. Pokušajte da se ne nervirate kako u afektu ne biste odreagovali kako ne treba. Već sedite i vidite šta je realno isplatiti.

    Škorpion (23.10-21.11)

    Mesec u Škorpionu najviše pogađa vaš znak. Bićete dosta razdražljivi i skloni naglim izlivima emocija. Ukoliko osećate neku vrstu ljubomore ili bilo kakve nesigurnosti, predlažem vam da se danas osamite i pokušate da osvestite. Dnas ćete lakše upadati u svađe pogotovo sa partnerom, pa ne bi bilo loše da pokušate da potražite uzroke vaših nesigurnosti kako biste mogli da ih rešite vremenom.

    Strelac (22.11-21.12)

    Uzmite danas slobodan dan i otiđite negde van grada. Nakupilo vam se prethodnih dana i ne bi bilo pametno danas se zateći na poslu jer se nećete suzdržati da ne puknete. Srce vam traži slobodu i kretanje i učinite sebi to zadovoljstvo i pobegnite malo iz grada na neko mesto koje posebno volite i odmorite se.

    Jarac (22.12-20.01)

    Moguće su prepirke sa prijateljima. Izaći će na videlo neke slabosti i skrivene misli, pa ćete moći da vidite ko kako misli. Mesec u Škorpionu donosi nagle izlive i on ne ume da se kontroliše, tako da ćete i vi sami kod sebe možda otkriti stvari kojih ste bili nesvesni. Samo bez nervoze i panike i pokušajte da mirnim rečima rešite problem.

    Vodolija (21.01-19.02)

    Bićete okrenuti karijeri danas i grabićete sve kako biste došli do cilja. Nemojte samo previše strastveno shvatiti vašu želju i zaboraviti na ljude oko vas. Ne treba povrediti druge kako biste došli do cilje. Imaćete jaku želju i ogromnu energiju da baš danas stremite ka onome što želite, ali ponavljam pogledajte malo i oko sebe.

    Ribe (20.02-20.03)

    Osećaćete veliku potrebu za putovanjem. Nećete moći da sedite na jednom mestu i imaćete potrebu za vodom. Ukoliko niste u mogućnosti da odete negde dalje danas zbog posla i obaveza, predlažem vam da odete do najbliže reke i opustite se uz šoljicu kafe i omiljenu knjigu. Niste ni svesni koliko ćete napuniti baterije.

    Autor: Plumun

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija