• Poznati gitarista zabranio mobilne telefone na svojim koncertima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Nekadašnji frontmen bendova „White Stripes“ i „The Racounters““ Džek Vajt (42), zabranio je upotrebu mobilnih telefona na svojim koncertima.

     

    Ovu zabranu Vajt je isprobao na koncertima u SAD. On se sada sprema da sa novim materijalom nastupa u Ujedinjenom Kraljevstvu. 
     
    Na Vajtovom zvaničnom sajtu se navodi da će svaki posetilac koncerta dobiti svojevrsni sef za mobilni telefon, koji može da se otključa samo izvan dvorane. 
     
    Nikakvi uređaji za fotografisanje i snimanje video i audio sadržaja nisu dozvoljeni. Mislimo da ćete uživati u tome da ne gledate u svoje telefone neko vreme i iskusite muziku i našu ljubav prema njoj – uživo„, navodi se u objavi.
     
    Svi oni koji žele da objave nešto na društvenim mrežama mogu slobodno da preuzmu sadržaj sa sajta zvaničnog fotografa koncerta. 
     
    Džek Vajt je više puta kritikovao ljude koji na koncertima samo gledaju u svoje mobilne telefone. 
     
    Nastupati pred ljudima koji ne mogu ni da aplaudiraju posle pesme, jer u rukama imaju tu stvar sa kojom se dopisuju sa nekim, a u drugoj ruci verovatno piće, je gubljenje vremena„, rekao je Vajt.

    Nekadašnji frontmen bendova „White Stripes“ i „The Racounters““ Džek Vajt (42), zabranio je upotrebu mobilnih telefona na svojim koncertima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

    Ove biljke su otrovne za vaše pse i mačke

    Sa dolaskom prolećnih dana mnogi se odlučuju da osveže prostor i naprave prijatnu atmosferu ukrašavajući svoje domove nizom prelepih biljaka. Međutim iako biljke mogu da poboljšaju naš […]

    Kako se piše – malopre ili malo pre?

    Često nas je u školama tokom pismenog zadatka iz srpskog jezika i književnosti zbunjivalo kako se pravilno piše ovaj prilog. Neretko smo tražili i sinonime zbog straha od greške kad je ova […]