• Fejsbuk testira nove funkcije koje će olakšati diskusije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Kompanija Meta je najavila nekoliko novih funkcija, koje se testiraju na Fejsbuku.
     
    Te funkcije su dizajnirane, kako bi se povećalo angažovanje u različitim formatima, posebno kada su u pitanju istaknute grupe ljudi. U opticaju su dve mogućnosti, novo polje sa strane za Facebook Groups i mehanizam za kanal za veći fokus na diskusije.
     
    Kada je u pitanju novo polje sa strane, u njemu će se nalaziti lista svih grupa kojih je korisnik član, kao i prateći sadržaj u njima koji još uvek niste videli. Takođe, moguće je zakačiti grupe, pronalaziti nove i kreirati sopstvene grupe.
     
    Kanali su druga funkcija koja se testira. Radi se o manjim zajednicama u okviru grupa, kako bi korisnici mogli da imaju diskusije sa boljim fokusom. Ideja je da se omogući grupa, sa fokusom na jednu temu, a potom da se formiraju kanali sa različitim podtemama.
     
    Kanali stižu u tri formata: chat, audio i feed. Prvi je namenjen razgovorima, drugi omogućava članovima da učestvuju u audio razgovorima, dok se feed ponaša kao grupa u okviru grupe, a prikazuje sadržaj sa odgovarajućim angažmanom.
     
    Za sada nema informacija o tome kada će Meta okončati testiranje novih funkcija i omogućiti ih dostupnim svim korisnicima.
     

    Kompanija Meta je najavila nekoliko novih funkcija, koje se testiraju na Fejsbuku.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

    Ove biljke su otrovne za vaše pse i mačke

    Sa dolaskom prolećnih dana mnogi se odlučuju da osveže prostor i naprave prijatnu atmosferu ukrašavajući svoje domove nizom prelepih biljaka. Međutim iako biljke mogu da poboljšaju naš […]

    Kako se piše – malopre ili malo pre?

    Često nas je u školama tokom pismenog zadatka iz srpskog jezika i književnosti zbunjivalo kako se pravilno piše ovaj prilog. Neretko smo tražili i sinonime zbog straha od greške kad je ova […]