• Razglednica najbitnijih događaja u godini – nova opcija za Facebook i Instagram

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Meta predstavlja novu karakteristiku „Year in Review“, koja stiže na Facebook i Instagram.

    Korisnici na Facebooku moći će da podele personalizovanu karticu „Year Together“ (godina zajedno), koja naglašava prijatelje, emocije, mesta i ljude koji su im, bar prema algoritmu, bili najvažniji u 2021. godini.

    Novo iskustvo će biti ubačeno u feed i obuhvata aktivnosti na platformi tokom 2021. godine, a potom ih smešta u razglednicu koja se može deliti. Razglednica je dostupna od danas do 30. decembra, kako navodi TechCrunch.

    Korisnici Instagrama „Playback“ osvrt mogu objaviti kao vremensku kapsulu u okviru svog Story-ja. Za aktivaciju ove funkcije potrebno je objaviti više od tri priče ili imati aktivnu opciju arhiviranja Stories sadržaja. Platforma će predložiti koje priče želite da objavite, ali ih uvek možete odabrati i sami.

    Prošle godine je Instagram korisnicima pružao mogućnost izrade osvrta na proteklu godinu, a mogli su da objave do devet slika u kolažu. Ovoga puta, tu je metod u okviru aplikacije, za deljenje sadržaja za kraj godine.

    Facebook i Instagam će novu funkciju ponuditi u vidu predloga, a korisnici će uvek imati opciju da je uređuju po svom nahođenju. Meta ističe da će obe opcije postati dostupne globalno tokom narednih dana.

     

    Meta predstavlja novu karakteristiku „Year in Review“, koja stiže na Facebook i Instagram.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

    Prvi srpski predstavnici na Olimpijskim igrama

    Svi nestrpljivo čekamo početak Olimpijskih igara u Parizu. Ta euforija koja staje u dve nedelje, konstantna provera koliko je Srbija osvojila medalja je ono što čekamo četiri godine. Dugu […]

    Kako proslaviti trideseti rođendan

    Za tridesete se često kaže da su nove dvadesete, ali i da su to godine kada zapravo istinski sazrimo. Nesporno je svakako da ove godine predstavljaju svojevrsnu prekretnicu koju treba valjano […]

    Kako se piše – Milicin ili Miličin?

    U Srbiji je još uvek najčešće žensko ime „Milica“, pa je sva prilika da i vi poznajete neku Milicu, a veća je verovatnoća da poznajete i više […]