• VIDEO: Roditelji ekspresno smirili sina koji je besneo, video skupio dva miliona pregleda

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Ejmi Luis Krips iz Kembridža podelila je video u kojem njen sin Kolbi plače, a način na koji ga je njen suprug Majkl smirio pokazao se delotvornim i inovativnim.
     
    U videu, koji na Instagramu ima više od dva miliona pregleda, 27-godišnja majka pokazala je kako je dečak prestao da plače gotovo odmah nakon što je seo na takozvane srećne stepenice.
     
    Kolbi je imao jedan od onih dana u kojima je sve rezultiralo besom ili krokodilskim suzama„, rekla je.
     
    Njen suprug Majkl je upitao dečaka: „Možeš li, molim te, sesti na srećne stepenice i vratiti se kad postaneš srećniji?“
     
    Dečak se nakon otprilike 10 sekundi vratio u prostoriju kao da se ništa nije dogodilo.
     
    Sledeći put kad smo probali ovaj trik, snimila sam ga kako bih videla hoće li isto tako brzo delovati, a ovaj put je Kolbiju trebalo 0.0001 sekundi da prestane da besni„, dodala je mama.
     
    Roditelji kažu kako su koristili metodu pod nazivom tri upozorenja, što je značilo da su dete slali u ćošak ako nastavi da besni, ali kako tvrde, „srećno mesto“ je mnogo uspešniji i brži način smririvanja deteta.
     
    Ejmi kaže kako to nije sredstvo koje koriste kad je Kolbi zaista uznemiren ili povređen, već samo kada ima neosnovane izlive besa.
     
    Brojni roditelji pohvalili su metodu ovog para.
     


    Ejmi Luis Krips iz Kembridža podelila je video u kojem njen sin Kolbi plače, a način na koji ga je njen suprug Majkl smirio pokazao se delotvornim i inovativnim.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

    Ove biljke su otrovne za vaše pse i mačke

    Sa dolaskom prolećnih dana mnogi se odlučuju da osveže prostor i naprave prijatnu atmosferu ukrašavajući svoje domove nizom prelepih biljaka. Međutim iako biljke mogu da poboljšaju naš […]

    Kako se piše – malopre ili malo pre?

    Često nas je u školama tokom pismenog zadatka iz srpskog jezika i književnosti zbunjivalo kako se pravilno piše ovaj prilog. Neretko smo tražili i sinonime zbog straha od greške kad je ova […]