• WhatsApp omogućava da se sakrijete ili da se neprimetno išunjate iz razgovora

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    WhatsApp konstantno dodaje nove funkcije koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Ovoga puta fokus je na poboljšanju privatnosti korisnika.
     
    Dodata je opcija koja će korisnicima omogućiti da nečujno napuste grupni razgovor. To znači da će korisnici moći, bez preteranih neugodnosti, da izađu iz razgovora, a o tome će biti obavešteni samo administratori grupa, ali ne i ostali učesnici u razgovoru, prenosi B92.
     
    Naravno, ukoliko neki od učesnika ćaskanja poželi da vidi ko se sve nalazi u razgovoru, moći će da vidi da neki korisnici nedostaju, jer su ranije neprimetno napustili razgovor.
     
    Pored toga, WhatsApp će omogućiti korisnicima da sakriju svoj „last seen“ status od određenih korisnika. Kada je ta opcija uključena, učesnici u razgovoru neće videti kada je korisnik aktivan.
     
    Trenutno, WhatsApp podešavanja su automatski nameštena tako da se na korisnikovom profilu automatski vidi i njegova aktivnost.
     

    Pomenute funkcije bi na WhatsApp trebalo da stignu tokom ovog meseca.

     

    WhatsApp konstantno dodaje nove funkcije koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Ovoga puta fokus je na poboljšanju privatnosti korisnika.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

    Kako proslaviti trideseti rođendan

    Za tridesete se često kaže da su nove dvadesete, ali i da su to godine kada zapravo istinski sazrimo. Nesporno je svakako da ove godine predstavljaju svojevrsnu prekretnicu koju treba valjano […]

    Kako se piše – Milicin ili Miličin?

    U Srbiji je još uvek najčešće žensko ime „Milica“, pa je sva prilika da i vi poznajete neku Milicu, a veća je verovatnoća da poznajete i više […]

    Ove biljke su otrovne za vaše pse i mačke

    Sa dolaskom prolećnih dana mnogi se odlučuju da osveže prostor i naprave prijatnu atmosferu ukrašavajući svoje domove nizom prelepih biljaka. Međutim iako biljke mogu da poboljšaju naš […]