• Kuće na 15 km od Beograda i za 6.500 evra, Velika ponuda i u Banatu

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Cene nekretnina u Srbiji, pa i širom regiona, skaču iz dana u dan. Tržište raste već mesecima unazad i kupcima je sve teže da se odluče.

  Ipak, u ponudi je i više stanova i porodičnih kuća koje se mogu kupiti za relativno malo para, i koje ne zahtevaju previše dodatnih ulaganja. Kuće u Vojvodini se mogu naći već od 4.300 evra.

  Najveći broj takvih nekretnina nude banke, a na tržištu su se našle pošto su aktivirane hipoteke jer dužnici nisu redovno vraćali svoje zajmove, piše Blic.

  Tako se, na primer, u naselju Ripanj, koje pripada gradskoj opštini Voždovac, na 15 kilometara južno od Beograda, kuća površine 105 kvadrata prodaje za 6.500 evra.

  Porodična kuća u Mladenovcu, površine 134 kvadrata, prodaje se za 12.500 evra. Slična nekretnina u Surčinu, koji bi uskoro mogao da postane privredni i saobraćajni centar, površine 110 kvadrata, košta 12.800 evra, dok je u Velikoj Moštanici, na beogradskoj opštini Čukarica, na prodaju kuća sa cenom od 17.200 evra.

  U Mislođinu, naselju u opštini Obrenovac, prodaje se porodična kuća površine oko 100 kvadrata, zajedno sa njivom od skoro 500 kvadrata. Početna cena je 16.500 evra.

  Bogata ponuda u Vojvodini

  Na području banatske opštine Kovin tri kuće su na prodaju, jedna je u Mramorku i za nju nije istaknuta cena, druga se nalazi u Bavaništu i košta blizu 4.500 evra, a treća u Deliblatu je dvostruko skuplja 9.000 evra.

  U opštini Alibunar, u Banatskom Karlovcu prodaju se dve kuće. Jedna od 80 kvadrata se prodaje pogodbom, a za drugu, upola manju, od 43 kvadrata i tri mala pomoćna objekta, od kojih najveći ima 12 kvadrata, treba kontaktirati poverioca.

  Jedna kuća u Čoki prodaje se za blizu 4.300 evra, a druga u Crnoj Bari je napuštena, ali sa ogromnim placem, košta svega 1.594 evra.

  U Velikoj Gredi, u opštini Plandište, isto u Banatu, prodaje se kuća od 112 kvadrata, sa pomoćnim objektom veličine 18 kvadratnih metara. U Banatskom Sokolcu kuća sa više pomoćnih objekata košta malo više od 4.500 evra.

  U Molu, na severu Bačke, u opštini Ada, prodaje se kuća za 16.000 evra, izgrađena na površini od jednog ara i 30 metara, sa dve pomoćne zgrade. Za 12.205 evra može da se kupi kuća u Selenči kod Bača od 146 kvadrata i tri pomoćna objekta, male površine od tri do sedam kvadrata, s tim što je nekretnina izgrađena bez građevinske dozvole.

  Na prodaju i stanovi širom Srbije

  U ponudi su i stanovi i kuće širom Srbije, a osnovne informacije o ovim nekretninama mogu se dobiti na portalu Doboš. O detaljima – cenama, uslovima i datumu javne prodaje, potencijalni kupci mogu se informisati kontaktiranjem poverilaca, odnosno prodavaca.

  Na primer, stan u Nišu površine 84 kvadrata, na prvom spratu porodične zgrade, prodaje se za 8.900 evra. Dvosoban stan u Jagodini košta 9.000 evra, a ova nekretnina površine 59 kvadrata nalazi se na trećem spratu stambene zgrade.

  Porodična kuća u Paraćinu sa placem od 5 ari, košta samo 3.800 evra. Slična cena je navedena i za porodičnu stambenu zgradu u Trsteniku – 3.900 evra. Ova nekretnina nalazi se na placu od 5 ari, a pripadaju joj i voćnjak i šuma treće klase, ukupne površine više od 12 ari.

  U selu Konarevo, na osam kilometara od Kraljeva, na prodaju je praktično celo domaćinstvo, sa tri kuće, površine 80 kvadrata, 43 kvadrata i 151 kvadrat, na placu od 350 kvadrata i sa njivom površine 415 kvadrata. Cena je nešto više od 7.500 evra.

   

  Cene nekretnina u Srbiji, pa i širom regiona, skaču iz dana u dan. Tržište raste već mesecima unazad i kupcima je sve teže da se odluče.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina

  U Banatu pronađena čitava „država“ iz bronzanog doba – sa više od stotinu naselja

  Dok su Mikena i Stari Egipat bili na vrhuncu moći i na drugom kraju Evrope, u Banatu, živelo je tehnološki napredno društvo, u mreži više od 100 naselja. Mega-tvrđave iz bronzanog doba otkrili su irski, srpski i slovenački arheolozi. Dragan Jovanović, ekskluzivno za Sputnik otkriva detalje pronalaska kulture koja je cvetala na našim prostorima.

  Ima li epidemije Velikog kašlja u Vojvodini

  Veliki kašalj, u narodu poznatiji kao magareći kašalj, vratio se na mala vrata. Od te zaraze, u poslednja dva meseca obolelo je skoro 300 ljudi, a postoji bojazan da će taj broj rasti. Pitali smo lekare, zašto nam se vratila ta bolest, za koju smo verovali da je iskorenjena, a za koju postoji obavezna vakcina.