• Još jedna Facebook novina: Na News Feedu samo postovi prijatelja

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Facebook je uveo novine pa će vam se od sada na News Feedu prikazivati samo postovi vaših prijatelja, ali ne i stranica koje ste lajkovali.

   

  Pojedinim korisnicima već je uvedena novina koja se zove „Explore Feed“ i na desktopu i na aplikaciji. U ovom feedu će se korisnicima prikazivati sadržaji stranica koje su već lajkovali ali i onih koje su po sadržaju slične. 
   
  Ikonica u obliku rakete se na desktopu nalazi u gornjem levom uglu, ispod News Feeda dok je na aplikaciji na vrhu stranice.
   
  Facebook već mesecima testira tu opciju a sada ju je i zvanično lansirao. U zvaničnom saopštenju kompanija je navela da je ovim odgovorila na povećani broj zahteva korisnika da im omogući više sadržaja od stranica koje inače ne prate pa će tako novi Explore feed sadržati brojne članke, video sadržaje i fotografije koji će automatski biti prilagođeni svakom korisniku ponaosob, na osnovu njegoih interesovanja.
   
  Ako još uvek ne vidite Explore feed, imajte na umu da se još uvek razvija i da će se pojaviti na vašem nalogu uskoro.
   

  Facebook je uveo novine pa će vam se od sada na News Feedu prikazivati samo postovi vaših prijatelja, ali ne i stranica koje ste lajkovali.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

  Prestupne godine – šta bi bilo da ih nema

  Učili smo da je Zemlji potrebno 365 dana da napravi pun krug, ali to putovanje traje oko 365 i još četvrt dana. Prestupne godine postoje i pomažu da se kalendar od 12 meseci uskladi sa kretanjem […]

  Najstariji bukvar na našem jeziku

  Smatra se da je bukvara moralo biti na našim prostorima i u srednjem veku, ali najstariji bukvar za koji se danas zna jeste onaj koji je napisao, i u Mlecima 1597. štampao, jeromonah Sava Dečanac, […]