• Poznati gitarista zabranio mobilne telefone na svojim koncertima

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Nekadašnji frontmen bendova „White Stripes“ i „The Racounters““ Džek Vajt (42), zabranio je upotrebu mobilnih telefona na svojim koncertima.

   

  Ovu zabranu Vajt je isprobao na koncertima u SAD. On se sada sprema da sa novim materijalom nastupa u Ujedinjenom Kraljevstvu. 
   
  Na Vajtovom zvaničnom sajtu se navodi da će svaki posetilac koncerta dobiti svojevrsni sef za mobilni telefon, koji može da se otključa samo izvan dvorane. 
   
  Nikakvi uređaji za fotografisanje i snimanje video i audio sadržaja nisu dozvoljeni. Mislimo da ćete uživati u tome da ne gledate u svoje telefone neko vreme i iskusite muziku i našu ljubav prema njoj – uživo„, navodi se u objavi.
   
  Svi oni koji žele da objave nešto na društvenim mrežama mogu slobodno da preuzmu sadržaj sa sajta zvaničnog fotografa koncerta. 
   
  Džek Vajt je više puta kritikovao ljude koji na koncertima samo gledaju u svoje mobilne telefone. 
   
  Nastupati pred ljudima koji ne mogu ni da aplaudiraju posle pesme, jer u rukama imaju tu stvar sa kojom se dopisuju sa nekim, a u drugoj ruci verovatno piće, je gubljenje vremena„, rekao je Vajt.

  Nekadašnji frontmen bendova „White Stripes“ i „The Racounters““ Džek Vajt (42), zabranio je upotrebu mobilnih telefona na svojim koncertima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Zanimljivosti

  Kako da zaštitite dom od provalnika?

  Bezbednost doma predstavlja osnovnu brigu svakog vlasnika, a zaštita od provalnika ključni je aspekt očuvanja sigurnosti. Sa stalnim porastom broja provala, važno je preduzeti proaktivne korake […]

  Koja je obavezna auto oprema za zimu?

  Zimski meseci donose izazove na putevima, postavljajući dodatne zahteve vozačima kako bi održali svoju bezbednost, ali i bezbednost drugih na putu. Vožnja automobila zimi zahteva posebnu opremu i […]