Na osnovu propisa i preporuka republičkih organa

Grad Pančevo oprašta 1,7 miliona dinara Rafineriji Beograd

Pančevo, Sre, 24/08/2016 - 10:33
Vladimir Đoković

PANČEVO, 24. avgust – Gradsko veće se saglasio da se „Rafineriji nafte” a.d. Beograd oprosti dug od 1,7 milion dinara nastao na ime poreza na zarade. Kako je reč o javnom prihodu, njega se može odreći samo Skupština grada Pančeva, pa će konačna odluka biti na odbornicima.

Dug koji je konstatovan na kraju prošle godine nastao je praktično na osnovu rada nekih Pančevaca u beogradskoj rafineriji. Naime, deo poreza na zarade pripada i lokalnoj samoupravi na čijoj teritoriji je prebivalište onog koji radi.

Dug od 1,7 miliona dinara oprašta se prema republičkim propisima o rasterećenju subjekata privatizacije. Rafinerija nafte Beograd ove godine je privatizovana.

 

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do

Srbija

SRBIJA: Sve manje obolelih od tuberkuloze

Kao i prethodnih godina, i ove godine se Srbija priključuje Svetskoj kampanji obeležavanja 24. marta, Svetskog dana borbe protiv tuberkuloze (TB) pod sloganom „Zajedno protiv tuberkuloze“. Ove