Društvo

Nova trasa linije 108 zbog radova kod Pančevačkog mosta

Pančevo, Pet, 26/08/2016 - 13:14
Mirjana Marić Veličković

Rekonstrukcija železničkih nadvožnjaka na deonici pruge Pančevački most – Pančevo počinje u petak, 26. avgusta, a planirani završetak je do 10. novembra.

Radove izvodi akcionarsko društvo za upravljanje javnom železničkom infrastrukturom, „Infrastruktura železnice Srbije”, na rampi petlje iz smera od Pančeva, to jest ka Beogradu i Zrenjaninu.

Tokom izvođenja radova menja se režim rada linija GSP-a vozila sa linije broj 108 će, u smeru ka Beogradu, na delu od raskrsnice Pančevačkog puta i Severne tangente do Pančevačkog mosta, saobraćati sledećim saobraćajnicama: Pančevački put, Severna tangenta, Put za Ovču, Zrenjaninski put, Pančevački most i dalje redovnom trasom, dok u suprotnom smeru vozila neće menjati trasu.

Izvor: BlicNajnovije vesti

Društvo

Jezero u Kačarevu uskoro spremno za goste

Letnja sezona se polako bliži, pa su i pripreme za aktivnosti kojima se svi najviše raduju u punom jeku. Jedno od omiljenih kupališta na teritoriji Pančeva, jezero u Kačarevu, će biti napunjeno

Zabava

OBJAVLJEN DNEVNI PROGRAM REVOLUTION FESTIVALA

Treće izdanje REVOLUTION festivala koje će biti održano od 1. do 3. juna u Temišvaru, okupiće fanove svih vrsta muzike, ali i ljubitelje različitih vrsta umetnosti. Nakon prošlogodišnjeg izdanja,