Društvo

Nove cene obuka i ispita iz prve pomoći u Crvenom krstu Pančevo

Pančevo, Čet, 06/10/2016 - 14:34
Mirjana Marić Veličković

Obuka i ispit iz prve pomoći za vozače će se od 10.10.2016. godine održavati u jednom danu, u prostorijama Crvenog krsta Pančevo, u ulici Žarka Zrenjanina 15. 

Zainteresovani mogu doći radnim danima u prepodnevnim satima, a novina je da će se obuka organizovati i u poslepodnevnim terminima, kao i subotom, ukoliko za to postoji interesovanje.

Crveni krst Pančevo izašao je u susret mnogobrojnim zahtevima kandidata da se finansijski olakša polaganje vozačkog ispita, pa je cena obuke sa dosadašnjih 6.520 smanjena na 5.000 dinara.Najnovije vesti

Društvo
Flaširana voda

HAVARIJA: Deo Omoljice bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži danas su bez ostale Rađevska, Zadružna i deo Ponjavičke ulice u naseljenom mestu Omoljica, saopštileo je JKP „Vodovod i kanalizacija".

 
Društvo

Krpelja ima i u Pančevu

Medijima se nedavmo pronela vest da je u Srbiji najezda krpelja. Ovim povodom obratili smo se dr Miroslavu Tepšiću, načelniku pančevačke Službe hitne medicinske pomoći i pitali ga da li ova služba

Hronika

Pančevac prerezao sebi vrat u Zabeli

Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo

Ekonomija

Iz Pančeva krila za Ameriku

Američka kompanija Stavatti Aerospace i Jugoimport-SDPR, sklopili su ugovor za razvoj i proizvodnju novog jednomotornog aviona namenjenog za civilno tržište. 

Kultura

Rok kamp za devojčice gostuje u Pančevu

U četvrtak, 22. juna od 18 časova u Domu omladine u Pančevu naši sugrađani imaće priliku da čuju više o Rok kampu za devojčice, koji se prvi put održava u ovom regionu krajem avgusta.