logo
Zvanično saopštenje JP „Putevi Srbije“ o izmeni režima saobraćaja Pančevo-Beograd

Rekonstrukcija železničkog nadvožnjaka trajaće do 10. novembra

Pančevo, Sub, 03/09/2016 - 19:42
Mirjana Marić Veličković

JP „Putevi Srbije“ obaveštava da će do 10. 11. 2016. godine, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji železničkog nadvožnjaka na pruzi Pančevački most–Pančevo, doći do izmene režima saobraćaja na državnom putu I B reda broj 10, Beograd–Pančevo, u smeru ka Beogradu, ispod nadvožnjaka na Zrenjaninskom putu.

Iz pravca Pančeva ka Beogradu, na raskrsnici između Pančevačkog puta i Severne tangente do Pančevačkog mosta, vozila mogu saobraćati sledećim saobraćajnicama:

Pančevački put, Severna tangenta, Put za Ovču, Zrenjaninski put, Pančevački most, dok će se u smeru ka Pančevu iz Beograda saobraćaj odvijati normalno.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Mole se učesnici u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.Najnovije vesti

Srbija

Nema uglja, Srbiji prete restrikcije

Na deponiji Termoelektrane "Nikola Tesla" u Obrenovcu u ovom trenutku nema dovoljno uglja za proizvodnju struje, zbog čega se Srbija u novembru može suočiti sa restrikcijama električne energije,

Sport

Ragbi dan u Starčevu

U nedelju 21. maja Starčevo je bila prestonica srpskog ragbija. Okupile su se četiri generacije ragbista i uveličale ovu sportsku manifestaciju.