• PANČEVO: Počinje planski zastoj u “HIP-Petrohemiji”

  U „HIP-Petrohemiji“ u Pančevu u ponedeljak, 11. marta, počeo je planski zastoj u radu proizvodnih postrojenja, dok će u Fabrici sintetičkog kaučuka u Elemiru ove aktivnosti početi 24. marta.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: Počinje planski zastoj u “HIP-Petrohemiji”
  Foto: HIP Petrohemija

  Planirano je da radovi traju do 22. aprila 2024. godine.

  Cilj planskog zastoja je realizacija investicionih projekata i redovnih aktivnosti na održavanju, koje će doprineti sigurnom i pouzdanom radu “HIP-Petrohemije” u narednom periodu.

  Najznačajnije aktivnosti tokom remonta biće usmerene na realizaciju aktivnosti u fabrici Etilen, od kojih je najznačajnija remont kotla B – 1001 B.

  Sve aktivnosti tokom zastoja proizvodnje u “HIP-Petrohemiji” biće u potpunosti usklađene sa zakonom i važećim bezbednosnim procedurama kompanije, a sve u cilju očuvanja bezbednosti i zaštite zdravlja zaposlenih, kao i zaštite radne i životne sredine.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo

  Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

  Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

  PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]