• Cena jaja pred Uskrs – koliko trenutno koštaju u Pančevu i drugim gradovima

    Cena jaja po komadu na pijacama širom zemlje, prethodne nedelje (od 8. do 14. aprila) varirala je u zavisnosti od veličine i lokacije maloprodaje, pokazuju podaci Insituta za primenu nauke u poljoprivredi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Cena jaja pred Uskrs – koliko trenutno koštaju u Pančevu i drugim gradovima
    Foto: Pixabay

    Najjeftinija jaja S kategorije mogla su se naći po ceni od 15 dinara za komad u Smederevu i Čačku, ali je cena iste robe išla i do 35 dinara u Šapcu.

    Cena jaja S veličine na Kalenić pijaci prethodne nedelje iznosila je 20 dinara (isto kao na pijacama u Zaječaru ili Leskovcu), a u Loznici je bila 22 dinara, piše Nova ekonomija.

    U Kraljevu, Nišu, Pirotu i Vranju, ista jaja koštala su 17 dinara po komadu, dok su u Pančevu, Somboru i Zrenjaninu mogla da se nađu za 18 dinara.

    Cena jaja M veličine kretala se od 17 dinara na pijaci u Čačku do 25 dinara po komadu na pijaci u Loznici.

    Za 18 dinara mogla su se kupiti u Kraljevu, Nišu, Pirotu, Smederevu, Vranju i Kikindi, dok su se po ceni od 19 dinara mogla kupiti u Zrenjaninu i Pančevu.

    Cena jaja L veličine varirala je od 19 dinara u Vranju, preko 24 na beogradskoj Bajlonijevoj pijaci pa sve do 30 u Loznici. U ostalim gradovima cena jaja iznosila je između 20 i 23 dinara.

    Jaja XL veličine su išla od 18 dinara u Sremskoj Mitrovici pa sve do 32 dinara na pijaci u Loznici.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]