• Započnite karijeru u beauty industriji u estetik studiju In Line u Pančevu

  Koncept zdravog života u savremenom dinamičnom svetu doneo je novine u industriji lepote – više nego ikad težimo tome da i telo i lepotu negujemo na prirodan način. Beauty industrija nije odolela ovakvim trendovima i sve više se okreće pojmu zdravlja i lepote kao neodvojivom konceptu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Započnite karijeru u beauty industriji u estetik studiju In Line u Pančevu
  Foto: In Line

  Industrija lepote je u procvatu i očekuje se da će nastaviti da raste sa povećanjem od 4% godišnje. Postoji mnogo opcija za razvoj karijere i zaposlenje je stabilno. Industrija lepote nudi karijeru u kozmetologiji, šminkanju, frizerstvu, menadžmentu salona i još mnogo toga.

  Estetik studio In line iz Pančeva, prati razvoj i savremene trendove u ovoj oblasti i nudi širok spektar kozmetičkih usluga, anti-aging medicine, ali i nutricioniste, psihologa i fizioterapeuta. Ovaj renomirani centar za negu lepote počeo sa radom 2006. godine, tako da svojim iskustvom garantuje svojim klijentima i osoblju kvalitet i profesionalizam.

  – Tokom godina smo permanentno usavršavali naše osoblje i proširivali ponudu, kaže za 013info vlasnica Sandra Stanić. Danas nudimo širok spektar kozmetičkih usluga – kozmetičke tretmane lica, manikir, pedikir, depilaciju, trajnu šminku, profesionalnu scensku šminku, profesionalne frizere. Ono što nas izdvaja od drugih je to da od 2015. godine, u ponudi imamo i granu anti-aging medicine u saradnji sa lekarima (botox, hijaluronske filere, uklanjanje strija, celulita), mezoterapije, hemijski piling, zatim masaže (relax, parcijalne-terapeutske, anticelulit i maderoterapije-masaža oklagijama), nutricionistu (program mršavljenja i izrada medicinskih dijeta, kvantna analiza, rad sa zdravim licima – deca, trudnice, porodilje). Takođe, tu je usluga savetovanja sa psihologom, nudimo i kozmetičke tretmane lica Babor kozmetikom, profesionalnu šminku. Našim klijentima pružamo ljubazan pristup, uvek uz osmeh i piće dobrodošlice u prijatnom ambijentu uz profesionalnu uslugu i savremene tretmane.

  Studio In Line takođe u ponudi ima kurseve i obuke za sledeće programe i obrazovne profile:, manikir, pedikir, frizer, depilacija i šminka. Sada šire svoj tim i otvaraju konkurs za radna mesta: frizer i manikir–pedikir. Potrebno je da zainteresovani imaju radno iskustvo minimum tri godine na ovim pozicijama i da pošalju CV na e-mail: [email protected]. Sve dodatne informacije i zakazivanje intervjua je na tel: 0659750517. 

   

  Sandra toplo preporučuje karijeru u beauty industriji, koja se stalno razvija i širi, a In Line studio svojim zaposlenima omogućava usavršavanje, rad u pozitivnoj atmosferi, team building, druženja, radno vreme sa neradnim nedeljama i svakom drugom subotom, prednost korišćenja usluga salona, rođendanske i praznične poklon pakete, jer im je profesionalnost i kvalitet podjednako važan u pristupu i sa zaposlenima i sa klijentima. 

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing

  Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

  Ako Vi ili neko koga poznajete slabije čuje javite se u Audiovox predstavništvo u Pančevu jer mi imamo rešenje za dobar sluh. Kada nas posetite možete da očekujete: besplatnu proveru sluha […]