• Zdravstvo

  Popravku krova na zgradi SBPB Kovin finansira APV

  Na objektu Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Kovin“ u toku je rekonstrukcija dotrajale krovne konstrukcije Odeljenja za intenzivni tretman psihotičnih poremećaja – žensko 2.

  PANČEVO: Anonimno i besplatno testiranje na HIV i hepatitise

  Povodom obeležavanja Evropske nedelje testiranja na HIV i hepatitise i Svetskog dana borbe protiv HIV-a u periodu od 27. novembra do 1. decembra 2023. godine u prostorijama Zavoda za javno zdravlje Pančevo, u ulici Vuka Karadžića broj 8, svakog dana od 8 do 12 časova može se obaviti testiranje i savetovanje na HIV i hepatitise.

 • Pančevo: Sa uputom po savet o pravilnoj ishrani

  Svima koji žele da se izbore sa viškom kilograma i imaju teškoće sa ishranom zbog svojih hroničnih bolesti, Zavod za javno zdravlje Pančevo nudi besplatne preglede, savete i kontrole na mesečnom nivou

  PANČEVO: I ovog vikenda preventivni pregledi

  Iz Doma zdravlja Pančevo saopštavaju da će se 4. i 5. novembra u Centru za prevenciju (Ul. Miloša Obrenovića 2) obavljati preventivni pregledi od 8 do 16 časova.

  U Pančevu već pola godine radi Centar za mentalno zdravlje

  Pančevu je u maju počeo sa radom počeo „Centar za mentalno zdravlje“. Tim stručnjaka različitih profesija korisnicima pruža ambulantno-konsultativnе uslugе i uslugе psiho-socijalnе rеhabilitacijе, uključen je individualni i grupni psihotеrapijski rad, kao i kućnе posеtе prеko mobilnih timova i rad sa porodicama korisnika.