• Asovi za decu

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

   

   

  24. maja 2016.  u 20h na stadionu Partizana u Beogradu održaće se humanitarni meč fudbalskih zvezda pod imenom “Asovi za decu”.

  Prvu humanitarnu All-Stars utakmicu odganizuju Jovana SimićEXIT fondacija i Nacionalno udruženja roditelja dece obolele od raka – NURDOR, uz podršku FK PartizanaFK Crvena Zvezda.

   Timove će činiti najveće zvezde srpskog fudbala, Predrag Mijatović, Mateja Kežman, Nikola Žigić, Milan Lane Jovanović, Dragan Mladenović, Ivica Kralj, Saša Ilić, Raća Petrović, Perica Ognjenović, Željko Brkić, Lola Smiljanić, Mladen Krstajić, Albert Nađ, Goran Bunjevčević, Mihajlo Pjanović, Nemanja Rnić, Đorđe Pantić, Mirko Poledica, Radiša Ilić, Ivan Tomić, Milivoje Ćirković, Bojan Đorđić, Goran Plavi Stevanović, Darko Tešović, Nikola Lazetić, Milivoje Ćirković i Darko Ljubojević, Milan Biševac, Goran Drulić, Milovan Rajevac, Nenad Lalatović i Slavoljub Đorđević. a predvodiće ih proslavljeni treneri Bora Milutinović i Radomir Antić.

   

  Od  27. Aprila ulaznice će se naći u pretprodaki i moći će da se kupe putem prodajne mreže Gigs Tix: knjižare Vulkan širom Srbije, Mikser House u Beogradu, Pariski magazin u Novom Sadu i online preko www.gigstix.com, kao i na prodajnim mestima Ticketline, a biće dostupne i na blagajnama FK Partizan, uoči samog događaja. Ulaznice za Sever i Jug će koštati 300 dinara, a za Istok i Zapad 500 dinara.

   Prihod od prodaje ulaznica je namenjen izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

  Zašto baš dečji hemato – onkološki centar u Nišu?

  Uslovi lečenja dece koja su onkološki pacijenti u bolnici u Nišu mnogo su lošiji u odnosu na ostale klinike u Srbiji. Nedovoljno smeštajnih kapaciteta, nezadovoljavajući higijenski i tehnički standardi, neadekvatan prostor za kvalitetno provođenje slobodnog vremena dece, nemogućnost da deca primaju radio terapiju, već se upućuju na dalje lečenje u Beograd su samo od nekih problema sa kojima se deca svakodnevno suočavaju. Projektom izgradnje dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu, deca će dobiti lečenje po najvišim smeštajnim, higijenskim i medicinskim standardima, što značajno olakšava njihov boravak i boravak njihovih roditelja u bolnici, kao i šanse za izlečenje. Više o detaljima projekta na ovom linku. Svi koji žele da pomognu izgradnju novog niškog hemato-onkološkog odeljenja već danas, mogu to učiniti slanjem SMS-a na broj 1150.

   

  Pogledajte gde će Radomir Antić, Bora Milutinović, Miroslav Radoman, Mladen Krstajić i Boris Vrhovac biti 24. maja:https://www.youtube.com/channel/UCiVB4-ESTljiHcMmrbFfk9w

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Koliko se zarađuje u Srbiji po delatnostima

  Prosečna neto plata u Srbiji prošle godine, za dvanaest meseci, iznosila je 86.007 dinara, što je oko 732 evra. Za godinu dana plate su nominalno porasle 14,8 odsto. Iz godine u godinu praktično […]

  Isplata februarskih penzija samostalcima

  Isplata penzija za februar korisnicima iz kategorije samostalnih delatnosti počinje danas, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) i naveo da će tada početi isplata […]