• Direktor Pošte: Povećanje plata u sledećoj godini

  Vršilac dužnosti Pošte Srbije Zoran Đorđević,prilikom današnje dodele priznanja „Najbolji radnik”, odgovorio je na pitanja od interesa za sve zaposlene i poručio da će u sledećoj godini biti povećanja plata.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Direktor Đorđević  predočio je aktivnosti koje poslovodstvo Pošte Srbije preduzima kako bi se u skladu sa ostvarenim dobrim poslovnim rezultatom poboljšao i materijalni položaj zaposlenih.

  Rekao je da će novim Pravilnikom o nagrađivanju biti uređeno ocenjivanje radnog učinka za sve zaposlene, i s tim u vezi obezbediti adekvatno upravljanje kadrovskim potencijalom, pojedinačno vrednovanje i nagrađivanje. Istakao je da će zarada iz dobiti za prethodnu poslovnu godinu koja je planirana i dogovorena, biti isplaćena zaposlenima odmah po dobijanju saglasnosti Ministarstva finansija. 

  „Zahvaljujući upravo vrednom i posvećenom radu naših zaposlenih, u ovoj godini, prema dosadašnjim pokazateljima, zabeležićemo najbolji poslovni rezultat u poslednje tri godine. Ostvarili smo povećanje plata, nabavili novu opremu i vozila i napredovali u svim razvojnim oblastima. U narednom periodu, očekuje nas dalji rad na poboljšanju uslova rada. Projektovano novo povećanje plata, i to značajno, očekuje nas već početkom godine, kao i po završetku procesa reorganizacije, kada budemo imali kompletnu sliku novog sistema”, rekao je Zoran Đorđević.

  Dodao je da svi sastanci koje redovno održava sa menadžmentom, zaposlenima i sindikatima, imaju za cilj iznalaženje najboljih rešenja u otvorenom dijalogu.

  „Nova organizacija i sistematizacija radnih mesta umnogome će poboljšati tržišnu poziciju naše kompanije, omogućiti kvalitetniji i fleksibilniji odgovor na nove zahteve tržišta, nove usluge i dalju modernizaciju, ali i ono što je podjednako važno i na čemu kontinuirano radimo – unapređenje položaja zaposlenih, povećanje zarada, razvoj i zadržavanje kvalitetnog kadra i dodatno nagrađivanje za postignute rezultate”, zaključio je direktor Đorđević.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija