• Dnevni horoskop za 21. septembar

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ovan (21.3-19.04)

  Veoma se radujete prilivu novca koji vam dolazi nakon dobro obavljenog posla. Borili ste se za sebe i izborili. Vaš moto je da nikad nema odustajanja i da posle svakog pada ustanete, očistite pantalone i nastavite dalje. Jedino vam se ne sviđa što vam se partner previše meša u posao i finansije, a vi volite da te stvari držite za sebe i da govorite samo ono koliko mislite da treba.

  Bik (20.04-20.05)

  Pokušajte da u odnos koji imate sa dragom osobom unesete malo iznenađenja. Isuviše ste spori i tromi i ponekad i malo iskalkulišete situacijom. Magija je neophodna svakoj vezi. Nepredviđenje i luckaste situacije takođe. Potrudite se i videćete da će i suprotna strana odgovoriti istom merom. Treba vam samo malo volje.

  Blizanci (21.05-20.06)

  Lepo se slažete sa svojima i u njima trenutno pronalazite najveću podršku. Oni vam pomažu u rešavanju nekih životnih situacija i to bez naglih izliva emocija i drame. Veoma su racionalni sa jasnim i konkretnim predlozima kako da nešto rešite. Mnogo vam prijaju i podsetili ste se kako je to biti dete. 

  Rak (21.06-22.07)

  Možda vam se danas desi da vam neki prijatelj traži novac na zajam. U dosta je velikim problemima i dugovima i obratiće vam se za pomoć. Ukoliko vam se to i desi, pozajmite mu novac jer će on održati obećanje i vratiti vam ga, a pomoć mu je zaista neophodna. Nađite mu se.

  Lav ( 23.07-22.08)

  I dalje je na snazi priča o vašem dobro obavljenom poslu i mogućem unapređenju. Čeka vas mesto koje je veoma odgovorno i na kom vas čeka mnogo više rada nego do sada. Dobro razmislitete da li ste dorasli takvom zadatku i nemojte uzimati posao sa kojim nećete moći da izađete na kraj. Takođe, mislite i o privatnom životu i nemojte ga žrtvovati zarad posla.

  Devica (23.08-22.09)

  Osećate se dosta stegnuto i kao da ste poklekli pod težinom okolnosti. Sve vam polako postaje problem. Dani su vam isti i ništa vas ne pokreće. Imate potrebe da menjate nešto iz korena. Ukoliko imate neku ušteđevinu sa strane, predlažem vam da odete negde na odmor i proširite svoje horiznte. Osećaćete se bolje nakon toga i lakše ćete moći da se nosite sa svakodnevnicom.

  Vaga (23.09-22.10)

  Doživljavate veliku promenu na emotivnom planu. Uspevate da razumete i prestajete da osuđujete druge. U isto vreme se trudite da se više okrenete sebi i ljudima koje volite. Ne tragate više za nedostižnim stvarima i ne bavite se tuđim životima. Samo sada nemojte odustajati od svog puta i nastavite odlučnim i sigurnim koracima.

  Škorpion (23.10-21.11)

  Možda do sada niste razmišljali o tome, ali ukoliko ste sami i nemate partnera ne bi bilo loše da se okrenete malo oko sebe i potražite ga u svojim prijateljskim krugovima. Možda vam neko već duže vreme pokazuje naklonost na razne načine, a vi sve to vreme tumačite kao pomoć i razumevanje prijatelja. Obratite malo pažnju i promenite fokusnu tačku. Iznenađenja su moguća.

  Strelac (22.11-21.12)

  Vaši šefovi su veoma zadovoljni vama. Sve uspevate da postignete i oni imaju potrebu da vas za to nagrade. Možda vas nagrade novčano, a možda nagrada dođe u vidu boljeg radnog mesta. Sve u svemu vaš se mukotrpan trud i rad isplaćuje i samo nastavite tim putem.

  Jarac (22.12-20.01)

  Razmišljate da možda promenite neku vašu životnu filozofiju. Vidite da način na koji se ponašate prema drugima ne donosi mnogo rezultata i vi želi te da se to promeni. Razgovarajte sa ljudima i otvoreno ih pitajte gde grešite, po njihovom mišljenju. Možda vam se mišljenja potpuno razlikuju i možda naučite kroz druge nešto novo o sebi.

  Vodolija (21.01-19.02)

  Ukoliko biste da ulažete u nekretnine ili da menjate nekretnine sada bi vam bilo pravo vreme za to. Sada možete bez problema da obavite transakcije bez problema i gubitaka. I kupovina bi vam lako išla, takođe bez bilo kakvih gubitaka, tako da ako vam treba stan ili kuća, potražite je i najverovatnije ćete i naći ono što tražite.

   Ribe (20.02-20.03)

  Danas ćete sa svojim partnerom razogovarati o kućnim finansijama i možda ćete uložiti u zajednički prostor. Vreme je za renoviranje i vi možete lepo sa partnerom da se dogovorite o svemu. Koliko je vama stalo do njegovog mišljenja, toliko je i njemu do vašeg, pa ćete bez bilo kakve svađe i nerazumevanja rešiti sve nedoumice. Zajedno sa osmehom na licu.

  Autor: Plumun

  Dnevni horoskop 013 info

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Objavljene nove cene goriva

  U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 204 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 185 dinara po litru, saznaje […]

  Sprečeno krijumčarenje migranata preko Drine

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nastavku aktivnosti Štaba za suzbijanje iregularnih migracija u Malom Zvorniku, sinoć su sprečili krijumčarenje migranata preko Drine i državne […]