• Na prodaju rashodovani vozovi – ukupno 1.800 tona

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info
  Infrastruktura železnice Srbije oglasila je javni poziv za prodaju železničkih vozila putem prikupljanja zatvorenih ponuda.

  Javno je oglašena prodaja ukupno 71 rashodovanog železničkog vozila, koji se nalaze na velikom broju mesta širom Srbije – od Beograda, Niša i Požarevca, preko Kraljeva, Mataruške Banje, Lapova i Zaječara, pa sve do Zrenjanina, Valjeva i Sevojna, rečeno je Tanjugu u Infrastrukturi železnice Srbije.

  Reč je o starim, rashodovanim putničkim i specijalnim teretnim vagonima, zatim o službenim vagonima, vagonima za železničke namene, radnim vagonima, kao i o vagon-radionicama i magacinima.
   
  Procenjena težina ovih rashodovanih železničkih vozila je 1.800 tona, što po procenjenih 19,5 dinara po kilogramu čini ukupnu početnu cenu od 35,1 miliona dinara.
   
  Prodajom rashodovanih železničkih vozila Infrastruktura železnice Srbije, osim što će ostvariti prihod, sa svojih pruga ukloniće i vagone koji neupotrebljivi stoje na kolosecima.
   
  Rok za dostavljanje zatvorenih ponuda je 3. jun do 11 sati, a javno otvaranje ponuda je pola sata kasnije.
   
  Oglas i fotografije možete pronaći OVDE.
   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Koliko košta putarina u Srbiji i zemljama regiona?

  Kako je došlo lepo vreme i bliže se brojni praznici, sve više ljudi planira putovanja, što po našoj zemlji, što po inostranstvu. Međutim, ukoliko neko na put kreće sopstvenim automobilom, […]