• Novi, duplo vredniji vaučeri za odmor u opticaju od 15. januara

  Vlada Srbije usvojila je Uredbu o dodeli novih 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji, kojom se maksimalna vrednost vaučera duplira, sa 5.000 na 10.000 dinara. Prijava građana za korišćenje vaučera počeće 15. januara na šalterima „Pošta Srbije“ na teritoriji cele zemlje, navodi se u saopštenju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi, duplo vredniji vaučeri za odmor u opticaju od 15. januara
  Foto: 013info

  Pravo na vaučere imaju penzioneri, nezaposleni, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva, studenti, lica starija od 65 godina koja ne ostvaruju pravo na penziju, kao i zaposleni sa primanjima do limita koji je povećan na maksimalnih 80.000 dinara mesečno.

  Kako je saopšteno, prijavljivanje ugostitelja zainteresovanih da učestvuju u sistemu dodele vaučera biće omogućeno preko sistema eTurista od 31. decembra, a prva lista ugostitelja biće objavljena na sajtu Ministarstva turizma i omladine 8. januara.

  Krajnji rok za korišćenje vaučera je 20. novembar 2024. godine, navodi se u saopštenju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Objavljene nove cene goriva

  U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 204 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 185 dinara po litru, saznaje […]

  Sprečeno krijumčarenje migranata preko Drine

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nastavku aktivnosti Štaba za suzbijanje iregularnih migracija u Malom Zvorniku, sinoć su sprečili krijumčarenje migranata preko Drine i državne […]