• Otkačio se ringišpil u Kuršumliji – 13 mališana povređeno, jedna devojčica zadobila teške povrede

  U nesreći u Kuršumliji, gde se danas srušio ringišpil, povređeno je 13 dece, a jedno je životno ugroženo i prebačeno u Višu kliniku u Nišu, potvrdila je za Tanjug direktorka Doma zdravlja Kuršumlija Uranija Petrović.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Otkačio se ringišpil u Kuršumliji – 13 mališana povređeno, jedna devojčica zadobila teške povrede
  Foto: 013info

  Do nesreće je došlo kada se otkačio deo konstrukcije ringišpila na platou pored autobuske stanice, gde se tradicionalno za vašar nalazi zabavni park.

  „Teško povređena devojčica zbrinuta je u niškoj bolnici. Ona je reanimirana i u veoma teškom stanju. Ostali mališani prevezeni su u prokupačku bolnicu, a neki su već pušteni na kućno lečenje“, navela je Petrović.

  Kako je rekla sedmoro povređenih nije životno ugroženo, oni su prebačeni u Zdravstveni centar u Prokuplju, a ostali su poslati na kućno lečenje.

  Ringišpil je bio postavljen na platou kod autobuske stanice, a iz MUP-a navode da su policija i hitna pomoć na terenu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Počinje prvi upisni rok na Univerzitetu u Beogradu

  Prvi upisni rok na fakultetima Univerziteta u Beogradu počinje u sredu 19. juna prijavljivanjem kandidata, a završava se poslednjim danom upisa primljenih 12. jula. Na 107 studijskih programa za […]

  31. Festival evropskog filma Palić od 20. do 26. jula

  31. izdanje Festivala evropskog filma Palić održaće se od 20. do 26. jula 2024. godine, na Paliću i u Subotici. Na ovogodišnjem festivalskom izdanju publika će biti u prilici da pogleda više […]