• Otvoreni konkursi za prijem civilnih lica u radni odnos u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije

  Javni konkursi za prijem građana u radni odnos u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije u svojstvu civilnih lica, objavljeni su na sajtovima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u magazinu „Odbrana“, saopšteno je danas.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Otvoreni konkursi za prijem civilnih lica u radni odnos u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije
  Foto: Pixabay

  U saopštenju Ministarstva odbrane se navodi da je konkursima obuhvaćeno više od 180 radnih mesta različitih obrazovnih profila, od viših istraživača i vodećih tehničkih saradnika, preko farmaceuta, psihologa, tehnologa, avio-mehaničara, mehaničara, električara, limara, bravara, vozača, blagajnika i montera, molera-farbara i drugih.

  Oglašena radna mesta su u jedinicama Kopnene vojske i Komande za obuku, u Centralnoj logističkoj bazi, Tehničkom opitnom centru, Brigadi veze, Vojnoj akademiji i Vojnoj gimnaziji – u Bačkoj Topoli, Beogradu, Valjevu, Zaječaru, Zrenjaninu, Kragujevcu, Loznici, Nikincima, Nišu, Novom Sadu, Pančevu, Prokuplju, Ralji, Smederevskoj Palanci, Sremskoj Mitrovici, Somboru, Čačku i Šapcu.

  „Mogu konkurisati državljani Srbije koji su zdravstveno i psihofizički sposobni za rad u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije, koji imaju odgovarajuću stručnu spremu, kojima ranije nije prestajao radni odnos u državnom organu zbog teže povrede dužnosti, koji nisu osuđivani na kaznu zatvora dužu od šest meseci i protiv kojih se ne vodi krivični postupak“, navodi se u saopštenju.

  Konkursi su otvoreni do kraja maja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv Srbije

  Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je danas da je pokrenula disciplinski postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog navodnog nedoličnog ponašanja njegovih navijača, na marginama […]