• PREDSEDNIK RIK: Prvi sat bez problema, u 11h KZN RIK-a

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Svih 8.396 biračkih mesta otvoreno je jutros u sedam časova, a prvi sat glasanja na izborima za predsednika Srbije teče bez bilo kakvih uočenih nepravilnosti. To je izjavio predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević.

  On je za RTS rekao da će u 11.00 sati biti prva konferencija za novinare RIK-a na kojoj će biti saopšten odziv birača na izborima do 10 sati.

  Dimitrijević kaže da će prvi nezvanični rezultati glasanja biti objavljeni kada budu pristizali i verifikovani prvi zapisnici u sedištu RIK-a, oko ili posle 22.00 sata.

  Pravo glasa na izborima ima 6.724.949 birača, a glasaće se do 20 časova. 

  Svih 8.396 biračkih mesta otvoreno je jutros u sedam časova, a prvi sat glasanja na izborima za predsednika Srbije teče bez bilo kakvih uočenih nepravilnosti. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Objavljene nove cene goriva

  U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 204 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 185 dinara po litru, saznaje […]

  Sprečeno krijumčarenje migranata preko Drine

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nastavku aktivnosti Štaba za suzbijanje iregularnih migracija u Malom Zvorniku, sinoć su sprečili krijumčarenje migranata preko Drine i državne […]