• Raspisan poziv za investicije za unapređenje konkurentnosti u poljoprivredi

  Preduzetnici, privredna društva i zemljoradničke zadruge mogu od danas do 2. februara da se prijave za dobijanje bespovratnih sredstava za investicije koje se odnose na unapređenje konkurentnosti.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Raspisan poziv za investicije za unapređenje konkurentnosti u poljoprivredi
  Foto: Pixabay

  Poziv za prijave objavila je danas Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede a novac je namenjen za unapređenje konkurentnosti i veza unutar tržišnog lanca u oblasti prijema, manipulacije, utvrđivanje kvaliteta, dorade, skladištenja, prerade i plasmana ostalih useva.

  Namenjen je i za oblasti prerade i plasmana mleka i mlečnih proizvoda, mesa i proizvoda od mesa, vina, prerade, pakovanja i plasmana pčelinjih proizvoda, te plasmana proizvoda starih i umetničkih zanata, otkupa, prerade, pripreme za dalju prodaju i plasman voća i povrća.

  Tekst javnog poziva kao i bliža tehnička uputstva o načinu registracije korisničkog naloga, prijavi na sistem, načinu popunjavanja, podnošenja elektronskog obrasca prijave mogu se naći na sajtu Uprave za agrarna plaćanja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Koliko se zarađuje u Srbiji po delatnostima

  Prosečna neto plata u Srbiji prošle godine, za dvanaest meseci, iznosila je 86.007 dinara, što je oko 732 evra. Za godinu dana plate su nominalno porasle 14,8 odsto. Iz godine u godinu praktično […]

  Isplata februarskih penzija samostalcima

  Isplata penzija za februar korisnicima iz kategorije samostalnih delatnosti počinje danas, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) i naveo da će tada početi isplata […]