• „Majnkraft” rasprodat u više od 300 miliona kopija

  Igrica „Majnkraft” koja je godinama unazad poznata kao najprodavanija- sada je prešla granicu od 300 miliona prodatih kopija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Majnkraft” rasprodat u više od 300 miliona kopija
  Foto: Pixabay

  Ova igrica je aktuelna već skoro petnaest godina i sve vreme ima laskavi stataus jedne od najprodavanijih svih vremena.

  Rezultat koji je postigla je, kako prenose svetski mediji, rezultat o kom niko nije mogao da sanja.

  Helen Ćiang, direktorka kompanije „Mojang Studios” rekla je da su brojke koje je ostvario „Majnkraft” neverovatne. Poređenja radi, muzički album „Triler” legendarnog Majkla Džeksona prodat u 70 miliona primeraka, a druga najprodavanija igra svih vremena „Grand teft auto V” prodata je u 185 miliona primeraka.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Svet

  EU uvodi velike promene za vozače

  Ministri saobraćaja država članica EU usvojili su zajedničko stajalište o novim pravilima u području bezbednosti na putevima, koja uključuju direktivu o vozačkim dozvolama i razmenu informacija.

  ChatGPT slavi prvi rođendan: Evo kako je u jednoj godini promenio svet

  ChatGPT je pokrenut 30. novembra 2022. godine, označavajući početak razdoblja koje mnogi opisuju kao revolucionarno doba veštačke inteligencije. Svega nekoliko dana nakon lansiranja, ChatGPT je doživeo izuzetnu popularnost i za kratko vreme se svrstao u jedan od najpopularnijih softvera na planeti.

  Grčka povećava turističke takse

  Grčka vlada namerava da poveća turističke takse i usmeri očekivani prihod od 600 miliona evra u fond za sanaciju štete koje izazivaju klimatske promene, izjavio je premijer Kirijakos Micotakis.