Društvo

GRAD PANČEVO: Nabavka za 14 seoskih domaćinstva – od cementa i crepa do francuskog ležaja i frižidera

Pančevo, Uto, 19/09/2017 - 08:47
Vladimir Đoković

 

 

Grad Pančevo oglasio je javnu nabavku građevinskog materijala, nameštaja i električnih uređaja za 14 seoskih domaćinstava. Nabavka je male vrednosti prilikom izbora biće primenjen metod najniže ponuđene cene a ponude se mogu podneti do 3. oktobra.

Interesantan je pre svega spektar onog što će je naručilac – Gradska uprava tražila. Osim cementa, crepa, blokova kupuju se i pločice, laminat, materijal za fasadu i PVC stolarija. Takođe traži se ponuda i za bojlere, sudopere, frižidere, mašine za veš, trpezarijske stolove sa stolica, klik-klak ležajeva ali i bračne odnosno francuske krevete. Stiže zima pa su i istoj nabavci i peća na drva i plinski šporeti.

Ova javna nabavka sprovodi se u sklopu zajedničkog regionalnog programa o trajnim rešenjima za izbeglice i raseljena lica (Regional Housing Programme RHP/ Program stambenog zbrinjavanja u Republici Srbiji).

U sporazumu o implementaciji programa o stambenom zbrinjavanju u Srbiji, kupovina seoskih kuća predviđena je kao jedan od modaliteta (A7: Seoske kuće) koji će biti sproveden u više implementacionih  faza.

Pomenuti modalitet stambenog zbrinjavanja definisan je kao pružanje finansijske podrške krajnjim korisnicima za kupovinu seoskih kuća uklјučujući obezbeđivanje neophodnog građevinskog i drugog materijala u obliku „malih grantova“ i  odnosi se na izbeglice koje se žele integrisati u lokalne zajednice kao korisnici.

Obim ovog projekta podrazumeva kupovinu seoskih kuća i obezbeđivanje neophodnog građevinskog i drugog materijala u obliku ''malih grantova'' za 14 korisnika  na teritoriji grada Pančeva

Koja je od ponuda prihvaćena biće poznato najkasnije 30 dana od otvaranja ponuda 3. oktobra, a procenjena vrednost nabavke je 2.503.184,32 RSD bez PDV-a.Marketing

Najnovije vesti