• Jednomesečni besplatni kurs engleskog i nemačkog jezika

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Škole za strane jezike i komunikacije „Academia“ iz Pančeva, u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade grada Pančeva, organizovaće jednomesečni besplatni kurs engleskog i početnog (A1.1) nemačkog jezika, namenjen mladima iz Pančeva.

    Program podrazumeva dva dvočasa nastave engleskog ili nemačkog jezika sedmično, sa posebnim osvrtom na temu nastupa na intervjuima za posao, sastavljanja adekvatnog CV-ja i propratnog pisma na engleskom i nemačkom jeziku, uz izdavanje i overu Međunarodnog jezičkog pasoša.

    Nastava će se odvijati u periodu od 20. juna do 20. jula, i to u dve grupe – jedna za engleski, a druga za početni nemački jezik.

    Uslovi za konkurisanje su:

    – da je osoba starosti od 16 do 26 godina, 

    – da ima prebivalište na teritoriji grada Pančeva,

    – da je u mogućnosti da pohađa ceo jednomesečni kurs, bez izostajanja.

    Posebnu prednost će imati mladi koji su aktivni u organizacijama civilnog društva u lokalnoj zajednici i/ili učestvuju u volonterskim akcijama Kancelarije za mlade grada Pančeva.

    Za prijavu za kurs početnog nemačkog jezika (A1.1), potrebno je:

    – popuniti prijavu koja se preuzima na sledećem linku http://academia.rs/prijava-na-academijin-jezicki-program/

    – poslati prijavu na mejl [email protected], sa napomenom Prijava za kurs nemačkog jezika, najkasnije do 17. juna 2016, do podneva.

    Za prijavu za kurs engleskog jezika, potrebno je:

    – uraditi onlajn dijagnostički test, na sledećem linku http://academia.rs/engleski-dijagnosticki-test / (prilikom popunjavanja testa, u napomeni obavezno napišite Testiranje – Kancelarija za mlade)

    – poslati prijavu na mejl [email protected], sa napomenom Prijava za kurs engleskog jezika, najkasnije do 17. juna 2016, do podneva.

    Nastava će se odvijati u prostorijama škole, u grupama sa ograničenim brojem polaznika/ca, a mesta će se popunjavati kako prijave pristižu. 

    Za sve dodatne informacije, možete se obratiti Mariji Komanov Jaćimović iz Kancelarije za mlade grada Pančeva (013/308-907, 064/866-24-15, [email protected]).
     

    Škole za strane jezike i komunikacije „Academia“ iz Pančeva, u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade grada Pančeva, organizovaće jednomesečni besplatni kurs engleskog i početnog (A1.1) nemačkog jezika, namenjen mladima iz Pančeva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]