Društvo

Jutarnje vesti

Pančevo, Čet, 30/06/2016 - 07:38
Tanja Marin


PANČEVO - U Pančevu danas, 30. juna, meteorolozi najavljuju pretežno sunčano i toplo vreme. Duvaće slab vetar, severoistočni ili promenljivog pravca. Jutarnja temperatura 19°C, a maksimalna dnevna 30°C.

U pančevačkom porodilištu u sredu, 29. juna, rođena su dva dečaka.

U toku prethodne noći lekari dežurne službe Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja imali su pune ruke posla. U ambulanti su pregledali 61 pacijenta, od čega je bilo 12 dece, dok je devet pacijenata pregledano u svojim domovima. Lekari su obavili i jednu intervenciju na javnom mestu. Posle tuče u Vojlovici jedno lice je sa razbijenom arkadom prevezeno na prijemno odeljenje pančevačke bolnice. 

Danas neće biti planiranih isključenja struje zbog radova na elektromreži. 

U okviru Francuskog filmskog karavana – ‚‚Ciklus: Komedije", večeras će u 19 časova u Kulturnom centru Pančeva biti prikazan film „Kapris", dok će u 21 čas početi projekcija filma ‚‚Kraljica Motreja". Ulaz je besplatan. 

U 19 časova u Narodnom muzeju Pančevo biće otvorena gostujuća izložba Muzeja grada Novog Sada pod nazivom ‚‚Salaši – između idealizovanog i stvarnog”. Autori izložbe su Vesna Nedeljković Angelovska, muzejska savetnica, i Feđa Kiselički, fotograf.
MarketingNajnovije vesti