jutarnja
29. januar

Jutarnje vesti

Pančevo, Pet, 29/01/2016 - 07:48
Tanja Marin

PANČEVO - Meteorolozi Hidrometeorološkog zavoda Srbije za danas najavljuju umereno i potpuno oblačno vreme uz mogućnost kratkotrajne kiše. Vetar slab, zapadni i jugozapadni, posle podne u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura oko 6°C, najviša dnevna oko 12°C.

U našem gradu je u četvrtak, 28. januara rođeno je sedam beba, četiri dečaka i tri devojčice.

U toku prethodne noći desile su se dve saobraćajne nesreće. Lekari službe Hitne medicinske pomoći obavili su dve intervencije na javnom mestu, 33 ambulatna pregleda, a osam puta su pomoć našim sugrađanima ukazali u njihovim domovima. Uz to su obavili i 10 transfera pacijenata (5 u gradu i 5 van grada).

Zbog planiranih radova na električnoj mreži, u petak 29. januara, bez struje će od 12 do 13 sati biti Vrtić ‚‚Pupoljak” i Drinska ulica od vrtića do ul. Ž. Zrenjanina.

Najmlađi danas mogu uživati u predstavi ‚‚Princeza na zrnu graška" beogradskog pozorišta ‚‚Pinokio" u kačarevačkom Domu kulture. U 112 časova u Sali 206 Gradske uprave Grada Pančeva biće održan okrugli sto na temu ‚‚Prava nacionalnih manjina na teritoriji grada Pančeva - perspektive", dok će u Gimnaziji ‚‚Uroš Predić" u 13 časova biti održano druženje sa satiričarem Zoranom T. Popovićem. Interesantan način da proslavite početak vikenda može biti maskenbal i muzičko veče u Dvorani Apolo posvećeno velikanu funk, soul, gospel i r&b muzike, Džejmsu Braunu. 

 
MarketingNajnovije vesti