• Jutarnje vesti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Za današnji dan (8. april), meteorolozi najavljuju promenljivo vreme. Pre podne umereno oblačno sa sunčanim intervalima, posle podne i uveče jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do pojačan, sredinom dana i jak jugoistočni vetar, do kraja dana u slabljenju. Jutarnja temperatura 17°C, maksimalna dnevna 25°C. 

    U pančevačkom porodilištu juče je rođeno šest beba, dva dečaka i četiri devojčice

    Dežurna služba Hitne medicinske pomoći obavila je tokom prethodne noći 44 ambulantna pregleda, devet puta pomoć pacijentima ukazala u njihovim domovima u gradu i dva puta van grada. Šest pacijenata je transportovano u gradu i pet van grada. Jedna saobraćajna nesereća se dogodila u Banatskom Novom Selu, a pacijent je sa povredom noge odvezen u pančevačku bolnicu.

    Zbog planiranih radova na vodovodnoj mrži, od 9 do 13 sati bez vode će biti potrošači u ulicama: Vojislava Ilića, Laze Kostića, Ivana Mažuranića, Isidore Sekulić, od Vojislava Ilića do Laze Kostića.

    Zbog planiranih radova na električnoj mreži, u petak 8. aprila, bez struje će biti:

    09:00-10:30 – zgrada u ul. Raška broj 9.

    09:00-13:00 – Gorana Kovačića od Nadežde Petrović do Jovana Bijelića, Nadežda Petrović cela.

    08:30-12:30 – M. Gorkog od V. Radomira Putnika do Ž. Fogaraša, V. Radomira Putnika (parna strana) od M. Gorkog do Zavoda za zapošlјavanje, V. Radomira Putnika od zgrade Suda do Karađorđeve. 

    08:30-14:00 – celo naselje Devojački bunar.

    U subotu, 9. aprila počinje isplata prvog dela martovskih penzija za zaposlene penzionere koji penzije primaju preko tekućih računa, dok će u ponedeljak, 11. aprila penzioneri primanja moći da podignu na šalterima pošta ili će im poštar doneti na kućne adrese. 

    Tribina pod nazivom ‚‚Građanska prava mladih i izbori 2016.“ biće održana večeras u 19 i 30 klubu ‚‚Coupe“ u organizaciji časopisa ‚‚Videlo“ i Građanske akcije Pančevo. Na tribini će govoriti glumac Sergej Trifunović, politikolog Vladimir Pavićević i Bogdan Ristić iz organizacije ‚‚Mladi“.  

    Svi ljubitelji izvorne muzike moci će večeras da uživaju u pesmama srpske i ruske tradicije na koncertu mecosoprana Slobodanke Danke Stojiljković u dvorani Kulturnog centra s početkom u 20 sati. 

    PANČEVO – Za današnji dan (8. april), meteorolozi najavljuju promenljivo vreme. Pre podne umereno oblačno sa sunčanim intervalima, posle podne i uveče jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do pojačan, sredinom dana i jak jugoistočni vetar, do kraja dana u slabljenju. Jutarnja temperatura 17°C, maksimalna dnevna 25°C. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]