• Konkurs za direktora Doma za LOMR „Srce u jabuci“ Jabuka

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Upravni odbor Doma za LOMR „Srce u jabuci“ Jabuka, dana 19.01.2017. godine, doneo je Odluku o raspisivanju konkursa za izbor i imenovanje direktora na mandatni period od 4 godine i to od 28.02.2017. do 28.02.2021. godine.

     Za direktora može biti imenovano lice koje ispunjava sledeće uslove da je državljanin Republike Srbije, da je steklo visoko obrazovanje na studijama drugog stepena (master akademske studije, specijalističke akademske studije, specijalističke strukovne studije), odnosno na osnovnim studijama u trajanju od najmanje četiri godine i odgovarajući akademski, odnosno stručni naziv utvrđen u oblasti pravnih, psiholoških, pedagoških i andragoških nauka, specijalne edukacije i rehabilitacije, socioloških, političkih, ekonomskih ili medicinskih nauka i ima najmanje pet godina radnog iskustva u struci.

    Kandidat kao dokaze o ispunjenosti uslova podnosi: uverenje o državljanstvu Republike Srbije, dokaz o stručnoj spremi – overene fotokopija diplome, dokaz o radnom iskustvu u struci – overenu kopiju radne knjižice i potvrdu od jednog ili više poslodavaca da je kandidat bio u radnom odnosu i raspoređen na poslove za koje se zahteva stručna sprema koja je u tački 2 navedena kao uslov za imenovanje direktora ustanove, kao i dokaz da je radio poslove u navedenoj stručnoj spremi u trajanju od najmanje pet godina ukupno; uverenje da se ne vodi istražni, odnosno krivični postupak za krivična dela koja se gone po službenoj dužnosti kod osnovnog i višeg suda, uverenje od MUP-a da prema podacima iz kaznene evidencije nije osuđivan, kratku biografiju, program rada za mandatni period na koji se vrši izbor. Prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova kandidati podnose u roku od 15 dana od dana objavljivanja konkursa.

    Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje. Prijave se podnose na adresu: Dom za lica ometena u mentalnom razvoju „Srce u jabuci“ Jabuka, 26201 Jabuka, JNA 45, sa naznakom „Konkurs za direktora – ne otvarati“.

    Uslove konkursa možete pogledati ovde

    Upravni odbor Doma za LOMR „Srce u jabuci“ Jabuka, dana 19.01.2017. godine, doneo je Odluku o raspisivanju konkursa za izbor i imenovanje direktora na mandatni period od 4 godine i to od 28.02.2017. do 28.02.2021. godine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PANČEVO: Uskršnji bazar do 28. aprila

    U četvrtak, 25. aprila, otvorena je manifestacija „Uskršnji bazar“ koju organizuje Udruženje žena „Pančevke – Gornji Grad“ u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva, uz […]

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]