Nenad Josipović i Igor Avramović
Društvo

Nenad Josipović i Igor Avramović su policajci meseca februara

Pančevo, Uto, 22/03/2016 - 15:32
Aleksandar Stojković

PANČEVO - Policajac meseca februara grada Pančeva je Nenad Josipović, pripadnik Saobraćajne policije. Njemu je nagradu uručio Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva.

Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo što je nagrada „Policajac meseca“ zaživela i što se već skoro godinu dana dodeljuje pripadnicima MUP –a za posebna dostignuća. Pavlov je istakao i da se ne radi o nekom velikom novčanom iznosu i da je namera GU bila da se ovom nagradom dodadno motivišu pripadnici policije.

„Ja sam siguran i da nema ove nagrade, da bi ljudi svoj posao radili na najbolji mmogući način, jer je reč o zaista hrabrim ljudima. Bezbednost zajednice bi trebalo da bude prioritet svake lokalne zajednice. Bezbednost zajednice ima mnogo šire značenje: ekonomsku bezbednost, bezbednost investicija i bezbednost života i suživota na ovim prostorima. Nama je to bitno jer u Pančevu živi 26 manjinskih zajednica“, rekao je Pavlov.

Policajac meseca februara za južni Banat je Igor Avramović pripadnik policijske ispostave u  Vršcu. Prema rečima načelnika Južnobanatskog upravnog okruga koji je ovu nagradu uručio, policajac Avramović je u toku prošlog meseca oduzeo veću količinu narkotika.

Nenad Josipović se zahvalio na nagradi i rekao da je prošog meseca radio na bezbednosti saobraćaja i  na otkrivanju teških prekršaja, kao i na suzbijanju imovinskih delikata.

Igor Avramović je rekao da je posao velo zahtevan i traži puno odricanja. Naglasio je da je za dobre rezultate potrebna kolegijalnost i zahvalio se kolegama sa kojima sarađuje.



Marketing

Najnovije vesti