vreme
Društvo

PANČEVO: Jutarnje vesti za četvrtak, 3. novembar

Pančevo, Čet, 03/11/2016 - 07:15
Jelena KatanaPANČEVO: Danas je četvrtak, 3. novembar. RHMZ je najavio oblačno i osetno hladnije vreme sa kišom u našem gradu. Minimalna dnevna temperatura 3˚C, maksimalna dnevna 8˚C. Količina padavina 17.4mm. 

U Pančevu juče su rođene četiri bebe, dva dečaka i dve devojčice. 

Dežurna ekipa Hitne pomoći nije imala posla kao inače. U ambulanti bio je 21 pacijent, od toga troje dece. Terenske ekipe izvršile su četiri kućne posete, jedan lokalni transport i tri transporta izvan grada. 

U toku dana, ED „Pančevo", zbog planiranih radova na mreži, isključuje potrošače:

Bela Crkva

09:00-12:00  Jovana Popovića od Ul. Masarikove do Ul. Žarka Zrenjanina, Jovana Cvijića od Ul. 1. oktobar do Ul. Vojske Jugoslavije, Masarikova od Ul. Jovana Popovića do Ul. Vojske Jugoslavije, 1. oktobar od Jovana Cvijića do Ul. Vojvođanskih Brigada.

Starčevo 

09:00-13:30  7. jula; Vojvođanska od Žarka Zrenjanina do Pančevačkog puta; Pančevački put od Šumica do Ivanačkog puta; Ivanački put od Ž. Zrenjanina do Pančevačkog puta; Ž. Zrenjanina od Ivanačkog puta do Pančevačkog puta; Letnja od Lenjinove do Pančevačkog puta. 

Povodom Svetskog dana čistog vazduha, danas, sa početkom u 8:30h, u eko paviljonu Narodne bašte gradska većnica za zaštitu životne sredine Katarina Banjai, zajedno sa direktorom JKP "Zelenilo" Danilom Bjelicom i decom pančevačkih vrtića, posadiće sadnice mladog drveća, čime će se na simboličan način obeležiti dobra saradnja između JKP "Zelenila" i Sekretarijata za zaštitu životne sredine, a sve u cilju podizanja nivoa svesti i daljeg očuvanja životne sredine. 

Tribina na temu "Kultura i umetnost u Srbiji - sloboda, pritisci i ignorisanje" biće održana večeras, sa početkom u 19 sati, u klubu „Coupe". 
MarketingNajnovije vesti