• PANČEVO: Od srede obustava saobraćaja u pojedinim ulicama zbog radova na kanalizaciji

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Za vreme izvođenja radova na fekalnoj kanalizaciji u ulicama Karađorđevoj i Moše Pijade u Pančevu, od 4. septembra do 4. oktobra,  u ovim ulicama privremeno će bti promenjen režim saobraćaja, saopšteno je iz Gradske uprave Pančeva.

    Od 4. do 10. septembra – I faza: 

    • na raskrsnici ulica Moše Pijade i Dimitrija Tucovića, gde se vrši totalna obustava saobraćaja u ulici Moše Pijade, posle raskrsnice sa ulicom Dimitrija Tucovića, posmatrano iz pravca ulice Branka Radičevića ka ulici Dimitrija Tucovića,
    • na raskrsnici ulica Moše Pijade i Karađorđeve, gde se vrši totalna obustava saobraćaja iz svih pravaca i na raskrsnici ulica Moše Pijade i Svetog Save, sa totalnom obustavom saobraćaja u ulici Moše Pijade posle raskrnice sa ulicom Svetog Save, posmatrano iz pravca ulice Svetog Save ka ulici Karađorđevoj u Pančevu.

    Od 4. septembra do 4. oktobra: 

    II – faza – u ulici Karađorđevoj, između ulica Moše Pijade i Patrijarha Arsenija Čarnojevića – totalna obustava saobraćaja

    III – faza – u ulici Karađorđevoj, između ulica Patrijarha Arsenija Čarnojevića i Matije Gupca – totalna obustava saobraćaja.

     

    Za vreme izvođenja radova na fekalnoj kanalizaciji u ulicama Karađorđevoj i Moše Pijade u Pančevu, od 4. septembra do 4. oktobra,  u ovim ulicama privremeno će bti promenjen režim saobraćaja, saopšteno je iz Gradske uprave Pančeva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo