Društvo

PANČEVO: Od srede obustava saobraćaja u pojedinim ulicama zbog radova na kanalizaciji

Pančevo, Uto, 03/09/2019 - 15:01
Aleksandar Stojković


Za vreme izvođenja radova na fekalnoj kanalizaciji u ulicama Karađorđevoj i Moše Pijade u Pančevu, od 4. septembra do 4. oktobra,  u ovim ulicama privremeno će bti promenjen režim saobraćaja, saopšteno je iz Gradske uprave Pančeva.

Od 4. do 10. septembra – I faza: 

  • na raskrsnici ulica Moše Pijade i Dimitrija Tucovića, gde se vrši totalna obustava saobraćaja u ulici Moše Pijade, posle raskrsnice sa ulicom Dimitrija Tucovića, posmatrano iz pravca ulice Branka Radičevića ka ulici Dimitrija Tucovića,
  • na raskrsnici ulica Moše Pijade i Karađorđeve, gde se vrši totalna obustava saobraćaja iz svih pravaca i na raskrsnici ulica Moše Pijade i Svetog Save, sa totalnom obustavom saobraćaja u ulici Moše Pijade posle raskrnice sa ulicom Svetog Save, posmatrano iz pravca ulice Svetog Save ka ulici Karađorđevoj u Pančevu.

Od 4. septembra do 4. oktobra: 

II – faza – u ulici Karađorđevoj, između ulica Moše Pijade i Patrijarha Arsenija Čarnojevića - totalna obustava saobraćaja

III – faza – u ulici Karađorđevoj, između ulica Patrijarha Arsenija Čarnojevića i Matije Gupca - totalna obustava saobraćaja.

 
MarketingNajnovije vesti