• PANČEVO: Odlaže se akcija davanja krvi najavljena za sredu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Crveni krst Pančevo obaveštava medije i javnost da se odlaže popodnevna Gradska akcija davanja krvi koja je bila najavljena za sredu, 28. jula u vremenu od 13:00 do 17:00 časova. 
     
    Sve raspoložive mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi  Vojvodine, toga dana,  biće angažovane na velikoj akciji dobrovoljnog davanja krvi koja se održava  na platou Spensa  u Transfuziomobilu od 13:00 do 18:00 časova. Akciju organizuju Crveni krst Vojvodine i FK Vojvodina koji su za davaoce obezbedili 200 karata za predstojeći fudbalski meč. Pored toga, tokom same akcije, biće upriličeni raznoliki sadržaji za decu koju će animirati volonterke i volonteri organizacija Crvenog krsta. Akciju su podržali i drugi donatori kako bi se postigla masovnost, ali i iskazala zahvalnost davaocima. Mnoge operacije, koje su odlagane zbog pandemije, se u ovom trenutku realizuju i troše se velike količine krvi, a istovremeno  je i  slabiji odziv davaoca karakterističan za letnji period.
     
    Naredne Gradske akcije dobrovoljnog davanja krvi u Pančevu će se održavati u redovnim i uobičajenim terminima, svake srede od 9:00 do 12:00, kao i poslednje srede u mesecu od 13:00 do 17:00 časova,  u prostorijama Crvenog krsta Pančevo u ulici Žarka Zrenjanina 15.
     
    Pored toga Crveni krst Pančevo organizuje vanrednu akciju prikupljanja krvi  u Transfuziomobilu, namenskom vozilu za prikupljanje krvi, koje će biti parkirano na već uobičajenom mestu u ulici Vojvode Radomira Putnika ispred Galerije savremene umetnosti,  i to u četvrtak 12.08.2021. godine  od 9:00 do 12:00 časova.

    Crveni krst Pančevo obaveštava medije i javnost da se odlaže popodnevna Gradska akcija davanja krvi koja je bila najavljena za sredu, 28. jula u vremenu od 13:00 do 17:00 časova. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PANČEVO: Uskršnji bazar do 28. aprila

    U četvrtak, 25. aprila, otvorena je manifestacija „Uskršnji bazar“ koju organizuje Udruženje žena „Pančevke – Gornji Grad“ u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva, uz […]

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]