Zatvor Foto: pixabay
Hronika

PANČEVO: Tužilaštvo traži zatvor za osobe koje su otele mladića i tražile da im kaže ko je uništio grafit Partizana

Izvor: 
013info Čet, 01/09/2022 - 13:40Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv K.S. i M.D. zbog postojanja opravdane sumnje da su izvršili krivično delo protivpravno lišenje slobode u saizvršilaštvu, dok se K.S. stavlja na teret i izvršenje krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti.

Sumnjiče se da su 29. aprila 2020. u Pančevu protivpravno oduzeli slobodu kretanja maloletnom oštećenom kada su putničkim vozilom došli do mesta gde se nalazio oštećeni, zahtevali od istog da kaže ko je uništio grafit fudbalskog kluba „Partizan“, a potom oštećenog koji se opirao ubacili u putničko vozilo kojim je upravljao M.D., dok mu je K.S. stavio preko glave i lica majicu i kačket kako oštećeni ne bi video pravac u kom su išli.

Oni su ga dovezli do njiva, izveli iz vozila, nakon čega mu je K.S. uputio pretnju da će napasti na život i telo oštećenog, zbog čega je predložilo da se K.S. osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 9 meseci a M.D. na kaznu zatvora u trajanju od 6 meseci.
MarketingNajnovije vesti