• Bogdan dobio počasnu diplomu u Japanu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na ovogodišnjem, 22. svetskom dečjem konkursu IE-NO-HIKARI, u Tokiju, počasnu diplomu i komplet boja dobio je naš mali sugrađanin. Bogdan Filipović (6), za rad – put u školu.

    Ovim povodom, Ivana Markez Filipović, koja je Bogdanova majka i vođa ateljea “Mali Genije”, čiji je i Bogdan član, je rekla:

    – Ove godine na konkursu je učestvovalo 83 države sa 23868 radova. 200 dece je dobilo nagrade na svoje kućne adrese crtezi to 20 zlatnih medalja, 40 srebrnih, 60 bronzanih medalja i 80 počasnih diploma. Izuzetna organizacija, katalog, pokloni i pažnja koja se posvećuje svim pojedinostima mi svaki put uliva nadu i elan za dalji rad sa decom. Uvek sam ponosna na uspeh svojih đaka, kao likovni pedagog a sad naročito kao roditelj.

    Atelje radi oko 6 godina, dosta đaka je upisalo srednje umetničke škole a većina su dobitnici nagrada na raznim dečijim takmičenjima. Atelje ima i nagradu za najboljeg likovnog pedagoga na konkursu ŽELEZNICA OČIMA DECE, Beograd 2010

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]