Šapić izborna lista predaja
Politika

PANČEVO: Podnosiocima liste "Aleksandar Šapić - Pobeda za Pančevo" naloženo da otklone nedostatke - napravili slovnu grešku

Izvor: 
013info Sub, 06/06/2020 - 21:06

Koalicija ALEKSANDAR ŠAPIĆ - POBEDA ZA PANČEVO predala je u petak izbornu listu sa imenima 24 kandidata za odbornike Skupštine grada Pančeva, a Izborna komisija grada Pančeva, na sednici održanoj 5. juna, naložila je podnosiocima da u roku od 48 sati isprave nedostatke.

Gradska izborna komisija je objavila da od 759 potpisnika sa spiska birača 704 potpisnika sa ispravnim podacima. Od preostalih 55 potpisnika, 17 potpisnika se ne nalazi u Jedinstvenom biračkom spisku, 34 potpisnika je podržalo drugu izbornu listu, 2 potpisnika ima prebivalište na teritoriji druge jedinice lokalne samouprave i 2 potpisniks ima nevalidan JMBG.

Izborna komisija je saopštila da 102 izjave nisu pravno valjane, jer je nepravilno unesen naziv podnosioca izborne liste, kao i naziv izborne liste. Naime, podnosioci ove izborne liste napravili su slovnu grešku, te je na obrascu umesto “koalicija” napisano “koalaicija”. Ovu će grešku morati da isprave.
MarketingNajnovije vesti