• PANČEVO: Promotivni skup liste „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“ u ponedeljak na Korzou

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Promotivni skup parlamentarne liste pod rednim brojem 5, „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“ biće održan u ponedeljak 21. marta u 18 sati  u Ulici Vojvode Živojina Mišića ispred Kulturnog centra Pančevo – na popularnom Korzou.

    Za sada je potrvđeno da će govoriti nosilac liste Marinika Tepić, Dragana Rakić, Slobodan Prvanović, Željko Veselinović, Miroslav Aleksić i Nataša Zečević.

    – Pozivamo sugrađane da svojim prisustvom izraze neslaganje sa načinom na koji aktuelna vlast upravlja našom zemljom, gradom, i našim životima. Podržimo promenu iz korena, rekla nam je Nataša Zečević iz Stranke slobode i pravde, jedne od članica koalicije.

     

     

    Promotivni skup parlamentarne liste pod rednim brojem 5, Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije biće održan u ponedeljak 21. marta u 18 sati  u Ulici Vojvode Živojina Mišića ispred Kulturnog centra Pančevo – na popularnom Korzou.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]