Incident na KZN Marinike Tepić
Politika

SSP Pančevo: Kukavice brane huligane i kriminalce

Izvor: 
013info Sre, 10/02/2021 - 21:38

Pančevački Gradski odbor Stranke slobode i pravde izdao je večeras saopštenje povodom incidenta koji se juče dogodio na konferenciji za medije koju je Marinika Tepić održala ispred sedišta SNS u Pančevu.
Saopštenje u celosti prenosimo:
 
Članovi Srpske napredne stranke iz Pančeva, kao i oni dovedeni iz drugih gradova, pokazali su koliko se sadašnji režim boji istine koju svakodnevno iznosi potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.
 

Oni su bez imalo srama napali Mariniku Tepić i pokušali da je spreče da iznese dokaze o povezanosti bakljaša iz grupe Veljka Belivuka sa SNS-om, koji su ordinirali po našem gradu.

 
Zašto se SNS toliko boji, te je potrebno da se šalju galamdžije, opskurni likovi i osuđenici, kako bi sprečili da se održi konferencija za novinare? Šta to čelnici SNS-a ne žele da građani Pančeva čuju od svoje sugrađanke Marinike?
 
GO SSP-a smatra da je ovo još jedan dokaz nemoći vrhuške koja po svaku cenu želi da strahom vlada. Koliko se nemoći i kukavičluka krije iza njihovih postupaka vidi se iz inicidenta sa konferencije. Batinaši sa zadatkom su zastrašivali i urlali, kako se ne bi čuo glas Marinike Tepić.
 
Međutim, vođama zlatnog doba i njihovim lokalanim pipcima to nije dovoljno, već su iz Novog Sada doveli Tomu Lovrekovića, koji je već bio mesec dana u zatvoru zbog pretnji upućenih Mariniki, kako bi je ovoga puta gađao živom kokoškom.
 
Da sramota bude veća, mladi gradonačelnik Pančeva i poverenik Srpske napredne stranke Aleksandar Stevanović nakon incidenta izneo je više laži na račun Marinike Tepić kao i onog što je SNS navodno uradila za građane Pančeva.
Stevanović je, kao i svaki dobri vojnik, konferenciju za novinare nazvao sponzorisanom ekskurzijom i ponovio neistinu o broju partija koje je Marinika navodno promenila, te da su je fotografisali u društvu dilera.
 
Gradonačelnik je, takođe, bez skrupula, optužio Tepićevu da je pokušala da iseli novinara Miroslava Milakova iz Pančeva. Pomenuti Milakov je, koga teško možemo nazvati novinarem, jer novinari rade u interesu javnosti, imao zanimljiv zadatak na konferenciji. Naime, Milakov je uz pristalice SNS-a urlajući postavljao pitanja dok je Marinika Tepić govorila. Novinar bi znao da se pitanja postavljaju nakon što se završi izlaganje.
U svom obraćanju gradonačelnik uopšte nije odgovorio na krucijalno pitanje koje je Marinika Tepić postavila.
Da li su dva člana te kriminalne grupe, Vladimir Grek i Filip Ivanovski, od decembra 2020. godine zaposleni na neodređeno vreme u JKP „Higijena“ u Pančevu, gde su radili i za vreme baljkada koje su organizovali prošle godine, kada je mladi gradonačelnik obavljao funkciju direktora pomenutog javnog preduzeća?
 
Uprkos batinašima, napadačima i režimskim medijima istina o sprezi SNS sa kriminalnim grupama na svim nivoima pa, nažalost, i u našem Pančevu, izašla je na videlo.
 
 
 MarketingNajnovije vesti