• Stranka slobode i pravde formirala odbor u Pančevu – predsednica Nataša Zečević

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Stranka slobode i pravde (SSP) objavila je da je konstituisan gradski odbor u Pančevu i da je na njegovom čelu predsednica Nataša Zečević.

    Ona je do nedavno uspešno obavljala posao direktora srednje škole „23 Maj“, inače je profesorka matematike.

    Prioriteti  SSP Pančevo su  dobrobit svih građana, normalno i zakonom regulisano funkcionisanje grada i naseljenih mesta, gde je javni interes iznad politikantskih i kriminalnih interesa.

    U narednom periodu SSP će se zalagati da Pančevci kao jedni od najrevnosnijih poreskih obveznika zaista žive i uživaju u gradu, čiji je budžet u pet najvećih u Republici Srbiji, oslobođeni od straha od loklanih moćnika i pritisaka sa strane.

    Navodi se i da su tri najvažnija prioriteta:

              regulisanje odlaganja opasnog otpada u užem centru gradu u skladu sa Zakonom, kao i regulsianje odlaganja komulanog i ostalog otpada na postojećim deponijama i mestima skladištenja, u cilju očuvanje zdrave životne sredine.

              strateško planiranje svih urbanističkkih rešenja, detaljno za svaki deo grada i svih devet naseljenih mesta (sela) kroz promenu i revidiranje Generalnog ubranističkog plana. Dosadašnji projekti i promene GUP-a doveli su do uništenja i naruživanja šireg centra grada. Neplanska i naizgled „divlja gradnja” pogrošali su uslove života svih građana. Posebno je važno pitanje, kome se sve odobravaju građevinske dozvole, kao i da li su one pribavljene u skladu sa Zakonom i postojećim standardima.

              neophodno je pregledati i proceniti sve ugovre sklopljenje između javnih i privatnih preduzeća, sa posebnima naglaskom na ugovore o javno-privatnom partnertsvu, poput onih o javnom prevozu, održavanju javnog osvetljenja i puteva.

    Stranka slobode i pravde (SSP) objavila je da je konstituisan gradski odbor u Pančevu i da je na njegovom čelu predsednica Nataša Zečević.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]