Servisne informacije

PANČEVO: Prognoza vremena za ponedeljak, 25. maj

Izvor: 
W2U Ned, 24/05/2020 - 19:19

U Pančevu u ponedeljak u toku jutra i prepodneva sunčano. Sredinom dana, posle podne i uveče biće promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, a vetar će najjače udare imati na istoku Srbije i na severu Vojvodine. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna dnevna 18°C.  

U Srbiji u ponedeljak u toku jutra i prepodneva sunčano. Sredinom dana, posle podne i uveče biće promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, a vetar će najjače udare imati na istoku Srbije i na severu Vojvodine. Minimalna temperatura od 8 do 12°C, maksimalna dnevna od 16 do 22°C.  

U Srbiji u utorak pretežno oblačno i veoma sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 14 do 20°C. Od srede do suboote promenljivo oblačno i dalje sveže i promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom sredinom dana i posle podne. Maksimalna temperatura od 16 do 22°C. Narednih dana duvaće umeren do jak severozapadni vetar.  

U Pančevu u utorak pretežno oblačno i veoma sveže sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do 17°C. Od srede do suboote promenljivo oblačno i dalje sveže i promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom sredinom dana i posle podne. Maksimalna temperatura od 18 do 22°C. Narednih dana duvaće umeren do jak severozapadni vetar.  

 
MarketingNajnovije vesti