• Maja Radojčin ‚‚zakopala” ‚‚Bor”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U 5. kolu Mini prve rukometne lige za žene rukometašice ‚‚Pančeva” zabeležile su treću pobedu, pošto su u Boru lako savladale istoimenu ekipu, rezultatom 29:19 (14:10). Novom ubedljivom pobedom pančevačke rukometašice su se zadržale u samog vrhu tabele sa velikom šansom da se sledeće sezone takmiče u Super A rukometnoj ligi.

    Iako su u Bor otputovale bez Mile Beader i Ivane Terzić, a ni ovog puta nije igrala povređena Nevena Dželajlija, rukometašice ‚‚Pančeva” su bez velikih problema savladale ekipu ‚‚Bora”. U poslednjih deset minuta prvog poluvremena stekle su 4 gola prednosti, koju su odličnom igrom do kraja utakmice samo povećavale i zasluženo, sa još jednog gostovanja, ‚‚donele” dva boda u Pančevo.

    Domaće rukometašice nisu imale pravo rešenje u odbrani za fantastičnu Maju Radojčin, koja je postigla 11 golova, a nisu mogle ni da se nose sa odličnim šutevima najiskusnije igračice ‚‚Pančeva”, Svetlane Ničevski, koja je dala 8 golova. U domaćem sastavu bolja od saigračica bila je Sonja Stanković sa 9 pogodaka.

    Ženski rukometni klub ‚‚Pančevo” zauzima drugo mesto na tabeli Mini prve rukometne lige za žene sa 10 bodova, koliko ima i prvoplasirana ekipa ‚‚Kučeva”. U narednom, 6. kolu koje je na programu ovog vikenda, pančevačke rukometašice su slobodne, a svoj sledeći meč igraju za deset dana protiv ‚‚Sloge” u Petrovcu na Mlavi.

    T.M.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]