Akademija Jočić
Sport

STARČEVO: 47 džudista Akademije Jočić polagalo za pojaseve - dva majstorska kandidata

Izvor: 
013info Pet, 01/07/2022 - 10:13U nedelju, 26. jula, japanski gong je označio kraj prvog dela sezone u Akademiji Jočić. Dan ranije "Akademci" su polagali za učeničke pojaseve.

Čedrdeset sedam "Akademaca" polagalo je za razna učenička zvanja ispred komisije koju su činii Sinisa Supić, Marko Jočić i Slaviša Nerandžić.

- Pokazali su visok nivo džudo znanja i obezbedili su sebi više pojaseve za naredni deo sezone. Ono što je bitno u ovom trenutku je činjenica da smo u Akademiji dobili i dva majstorska kandidata -  Filipa Spasića i Goluba Strigića, koji će u narednom periodu morati da se potrude u tehničko-takmičarskom smislu i da izbore pravo da postanu majstori džudo sporta, kaže nam Miroslav Jočić.

Jočić dodaje i da će kratka pauza potrajati do kraja jula, a onda sledi okupljanje u klubu i sada već tradicionalni - deveti kamp koji Akademija organizuje na Goču od 21. do 28. avgusta.

- Kamp je mesto za sticanje novih znanja iskustava i pripremu takmičara, a ove godine je već rezervisano i potvrđeno učesće rekordnog broja od 150 takmičara, istakao je Jočic.
 
 
Akademija Jočić
img-73e5e1e85358528868f57ca4ef251e48-v.jpg

 

 
 
 
 
 
 MarketingNajnovije vesti