Kamioni Foto: pixabay
Srbija

Kamioni čekaju na pojedinim granicama do dva sata

Izvor: 
Tanjug Pon, 27/04/2020 - 18:47


Kamioni na pojedinim graničnim prelazima na izlazu iz zemlje čekaju oko dva sata.

Na graničnim prelazima Gradina i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je dva sata, dok kamioni na prelazu Sremska Rača čekaju sat vremena, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, obilaznica oko Beograda, u zoni mosta preko reke Save izvode radovi na izgradnji zelenog pojasa i postavljanju javne rasvete.

Radovi će se obavljati do 1. maja tako da se saobraćaj iz pravca Ostružnice preusmerava u levu kolovoznu traku.

Na auto-putu petlja Beška - petlja Sirig, u smeru Beograd - Novi Sad - do 29. aprila izvodiće se radovi od 07 do 17 sat na obeležavanju središnje linije.

U zoni radova saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu Ub-Obrenovac traju radovi na košenju razdelnog pojasa, pa je za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok na auto-putu E-763, Preljina-Takovo, traju radovi na košenju razdelnog pojasa, pa je za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Na mostu preko reke Tamiš, kod mesta Orlovat, do 20. avgusta je obustavljen saobraćaj zbog radova na redovnom održavanju. Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću iz pravca Zrenjanina i Perleza ka Tomaševcu, Uzdinu i Kovačice preko mesta Orlovat, je put Farkaždin - Kovačica, a za vozila koja se kreću iz pravca Padine i Kovačice ka mestu Orlovat, i dalje prema Zrenjaninu alternativni put je Farkaždin - Perlez.
MarketingNajnovije vesti