Foto: MUP Srbije
Srbija

Policija zaplenila heroin, marihuanu, ručnu bombu, kratež, pištolje

Izvor: 
013info Sre, 24/02/2021 - 12:20
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u dve odvojene akcije, uhapsili su S. K. (1980), Đ. M. (1994) i M. T. (1993) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 

Policija je pretresom prostorija koje su koristili S. K. i Đ. M. na Čukarici zaplenila oko 200 grama heroina, pola kilograma marihuane, kilogram paracetamola, manju količinu kokaina, 35 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, elektronsku vagicu za precizno merenje i ručnu bombu. 

U drugoj akciji, policija je pregledom automobila „pežo 307“ kojim je upravljao osumnjičeni M. T. zaplenila manju količinu kokaina spakovanog u 11 paketića, dok je pretresom stana na Čukarici u kojem on neprijavljeno boravi pronađena manja količina marihuane, kratež, dva pištolja, 101 komad municije kao i veća količina novca u domaćoj i stranoj valuti. 

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštava MUP.
MarketingNajnovije vesti